Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szomszéd nem bírja azt, ha...

Szomszéd nem bírja azt, ha zongorázok, de nekem most lesz felvételim?

Figyelt kérdés
Mi a teendő? Naponta lejön, hogy nem szeretné újra meg újra ugyanazt a dallamot hallgatni, de nekem meg tökéletesre kell megtanulnom a darabjaimat. Azt mondta, hogy azonnal szigeteltessük a mi lakásunkat, vagy szerezzünk be egy elektromos zongorát. (Az árak kb 200-300 ezernél kezdődnek, ha olyat akarok venni, amin lehet is gyakorolni)
2022. jún. 8. 21:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy ha eladná, az árából tudna venni olyat, ami nem zavar senkit. Nem társasházba való a rendes zongora, én szeretem a zenét, 10 évig énekeltem is, de engem is zavarna a folyamatos gyakorlás, a kérdezőnek is tekintettel kell lenni másokra, ha már nem önálló kertes házban él, ahol nincs falszomszéd.
2022. jún. 9. 10:23
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Megteremted annak a lehetőségét, hogy egy külön helységben, másokat nem zavarva gyakorolsz. Nyaraló, telek, hangszigetelt pince vagy garázs, bérelt próbahelység...
2022. jún. 9. 13:48
 23/25 anonim ***** válasza:
82%
Ahelyett hogy beolvasol neki talán elnézést kellett volna kérni. Még rendes is volt hogy szólt, és nem rögtön jelentgetett.
2022. jún. 9. 14:09
 24/25 anonim ***** válasza:
61%
Nincs is szebb, mint amikor egy békásmegyeri lakóüregben 7/24-ben szól a "Rotty end Roll" egy világháború korabeli lehangolódott zongorán!
2022. jún. 9. 14:13
 25/25 anonim ***** válasza:
78%

Úristen, nekem volt ilyen, csak ott hegedűről volt szó, én is egy fontos előléptetés előtt álltam, emiatt kipihenten kellett volna érkeznem munkába (ami sokszor hajnal kettőkor kezdődött, szóval 11-kor keltem este, nem vígasz, hogy kilenckor abbahagyta a gyakorlást a hölgy). Én átmentem beszélgetni, szerencsém volt, mert ő egész nap otthon volt, úgyhogy simán tudta úgy igazítani a gyakorlást, amikor én dolgoztam, normális ember meg nem alszik.

Az alkoholról meg annyit, hogy mikor hatalmas felelősség van a válladon, minden nap keresztbe szopod le magad, aztán hazaérve sincs nyugalmad, akkor igen, ki fogsz tölteni magadnak pár pohár italt. Inni legalább lehet csendben, azzal nem zavarsz másokat (már, ha nem az agresszíven üvöltöző részegek táborát erősíted, de a legtöbben szerintem becsípünk aztán végre tudunk aludni)

2022. jún. 9. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!