Digitális zongora, vagy szinti a jobb, ha csak hobbiból zongorázok?
A basszusgitár a fő hangszerem, az, az egyetem, meg a munka mellett nem lenne sok időm, szóval csak ilyen kis mellékproject szerűen akarok zongorázni.
Egy évet zongoráztam korábban, és nagyon szerettem a valódi hangszeren játszani (sose untam meg, egyéb okok miatt hagytam abba). A szintetizator nem adta nekem azt a feelinget mint az akkusztikus, sokkal jobban bejön a kalapácsmechanika, és a hangja se volt az igazi. Ezért is akarok egy digitális zongorát. Lakásban elfér, megfizethető, és próbálja rekreálni az "igazi" hangszert
Viszont így hogy a basszusba fektetném a több energiát, és hogy amúgy is inkább könnyűzenét játszok (bár a zongorán a jazz nagyon bejött) lehet hogy sokszínűség, meg anyagi szempontból jobban járnék egy olcsóbb szintetizátorral.
Ez főleg rajtam múlik, de nem tudok dönteni. Vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!