Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szomszéd nem bírja azt, ha...

Szomszéd nem bírja azt, ha zongorázok, de nekem most lesz felvételim?

Figyelt kérdés
Mi a teendő? Naponta lejön, hogy nem szeretné újra meg újra ugyanazt a dallamot hallgatni, de nekem meg tökéletesre kell megtanulnom a darabjaimat. Azt mondta, hogy azonnal szigeteltessük a mi lakásunkat, vagy szerezzünk be egy elektromos zongorát. (Az árak kb 200-300 ezernél kezdődnek, ha olyat akarok venni, amin lehet is gyakorolni)
2022. jún. 8. 21:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%
Én zenekedvelő vagyok, magam is zenélek. De ha a szomszéd egész nap zongorázna kifutnék a világból. Egyszerűen a zongora túl hangos társasházba. Vagy szerzel egy pöpec elektromos zongorát. Vagy keresel egy helyet, ahol gyakorolhatsz (iskola, zeneiskola, próbaterem, akármi)
2022. jún. 8. 21:26
 12/25 anonim ***** válasza:
69%
Jo, de hiaba a koltozes, valoszinuleg az uj helyen is zavaro lesz. Kiveve persze, ha csaladi hazba mesz es nincsenek a szadban a szomszedok.
2022. jún. 8. 21:31
 13/25 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, azért is jobb a békesség, mert bizony amikor a szomszédnak lesz egy hangos hóbortja amitől te fogsz agyérgörcsöt kapni és mész neki szólni akkor majd előjön az, hogy ő is hallgatta a zongorádat és te is elzavartad meg beszóltál neki.

Nézd, én nem utálom a zenét, de ha hosszú időn keresztül ugyanazt a dallamot kéne hallgatnom, lehet én is szólnék, hogy ez sok. Nekem is megvan az életem, szeretem a csendet, szeretek csendben írni, olvasni, merengeni, dolgozni, és kifejezetten zavar, ha egy akármi áthallatszik ami ismétlődő és nem én irányítom és nem is azért költöztünk ide, hogy zongorakoncertet hallgassunk.

Plusz, ami arról szólt, hogy leszólta a játékodat, vannak az embernek rossz napjai, nekem egyszer a régi időkben a felső szomszédom kezdett ?ugrókötelezni? amikor migrénnel feküdtem az ágyban és meghülyültem a dörömbölő hangtól és akkor elég mogorva voltam. De olyan állapotban is voltam, folyton szédültem, émelyegtem és a fejem görcsölt, egyszerűen sikítani akartam és ehhez a puff-puff-puff non stop nem a legkellemesebb érzés volt.

2022. jún. 8. 21:39
 14/25 anonim ***** válasza:
84%

Ha alkoholos befolyásoltság állapotában jött le szólni, akkor vegyél neki egy-két üveg bort/sört, és így csöngess be. Beszéld meg vele, hogy napi mennyi piáért cserébe hajlandó ezt két hétig hallgatni.

A társasház előterébe pedig tegyél ki egy kedves papírt, hogy ez van, nagyon kéred a türelmüket, x dátumig fog tartani, naponta ettől-eddig fogsz gyakorolni, és tényleg nagyon sajnálod, de jelenleg nincs lehetőség máshol csinálni.

2022. jún. 8. 21:50
 15/25 anonim ***** válasza:
21%
Mi azzal se tudunk semmit csinálni, aki este 10 után hangosan futkározik a lakásban... Szóval nyugodtan gyakorolj, majd megszokja.
2022. jún. 8. 21:51
 16/25 anonim ***** válasza:
13%
A lakásban futkározás (gyerek által) rendeltetésszerű használat.
2022. jún. 8. 22:04
 17/25 anonim ***** válasza:
78%

16

Esetleg a bolondoknál rendeltetésszerű a lakásban futkosás... Amúgy nem gyerek csinálja, hanem meglett férfi.

2022. jún. 8. 22:11
 18/25 anonim ***** válasza:
78%
Valamilyen bőrövet rákötni a húrokra? Az tompítja a hangerőt.
2022. jún. 8. 23:03
 19/25 anonim ***** válasza:
77%

"vagy szerezzünk be egy elektromos zongorát. (Az árak kb 200-300 ezernél kezdődnek"

Milyen zongorád van, ami olcsóbb ennél, és normális minőségű?

2022. jún. 9. 09:56
 20/25 anonim ***** válasza:
38%
19-es: nem az a lényeg, hoyg ami van az olcsóbb vagy sem, hanem hogy az VAN, nem kell VENNI!
2022. jún. 9. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!