Emiatt nem tettetek volna panaszt?
A szomszédom újraépíti a köztünk lévő kerítést és emiatt megengedtem, hogy a munkásai átjárjanak az udvaromra. Az ablakból észrevettem, hogy az egyik napszámos kinyitotta az autóm utasoldali ajtaját és behajolt rajta, az egész max 10másodpercig tartott, szerintem a kesztyűtartóban matatott. Azonnal kiszaladtam és kérdőre vontam, amire azt válaszolta, hogy hallott valamit az autóból és azt hitte, hogy véletlenül bezártunk egy kisállatot. Elég hangosan kiabáltam a munkással, majd hamarosan odajött a szomszéd is és elmeséltem neki a történteket. Ezután ő is lebaxta, adott neki valamennyi pénzt és elküldte.
Nemrég elmeséltem a történteket a barátnőmnek és szerinte nagyon felfújtam a dolgot, mert a napszámos talán igazat mondott és most miattam elveszítette a munkáját és a becsületét is sértetten.
Én rendőrt hívtam volna.
Amúgy meg ha munkások vannak nálad akkor SEMMIT se hagyj kint. Mindent ellopnak. Akár egy poharat is, bármit.
Nem miattad vesztette el a munkáját, hanem a saját debilsége miatt.
Alap, hogy szólok, nem kinyitom más autóját, wtf.
És nem tart 10 másodperxig megállapítani, van-e kisállat. Főleg nem matatással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!