Kikapcsoltathatom a közműveket saját tulajdonomban lévő ingatlanomban, annak ellenére, hogy albérlők vannak bent,két kiskorú is van. Ebből nekem lehet valami probléma? (Nem fizet az albérlő bérleti díjat)
#22, igen, ez létező dolog. Az exem a volt férjét ebrudalta ki így az épp eladás alatt lévő házból. Végzés is volt róla, hogy a volt férjnek el kell hagynia az ingatlant, de ő b**ott rá.
Na, ekkor jött Öcsi bácsi, és a barátai -nekik lett kiadva az exnek járó rész, és poénból be is költöztek. Exférjúr kb 8 nap alatt eltirhult a házból, így a vevő már simán kifizette a vételárat, és rendeződött a vagyonmegosztás.
#25:
Játszott ott minden, exférj pl. ráakasztott a kocsibejáró kétszárnyú kapujára egy kerékpáros U lakatot, hogy Öcsi bácsi ne tudjon kihaladni az S Mercijével. Öcsi bácsi erre rágyújtott, megvonta a vállát, és elővarázsolt a Merci csomagtartójából egy akkus flexet, és két pillanat alatt levágta lakatot... meg ilyenek. :D
(Öcsi bácsinak még volt olyan húzása, hogy felvette a Donald kacsás papucsát -ugye egyértelműen játszási volt a dolog-, dereka köré tekert egy törülközőt, és úgy ment át a fürdeni készülő exférjhez:
"-Tiborom, látom, rossz a bojler, és kevés lesz a meleg víz. Úgyhogy most együtt fogunk fürdeni. Nyugodj meg, leszappanozom a hátadat!"
-szóval az öreg teljesen benne volt a szerepben, kifejezetten élvezte a szitut. Egy fillért se fogadott el a játékért. :D )
(Még mindig #24, aki #26 is).
"szüleim hasonlóhoz folyamodtak még a 80-as években"
Azért a 80-asok e szempontból jelentősen más korszak volt.
Megteheted. Én végrehajtásos házat akartam venni amiben laktak, ugyanez volt a kérdésem. Nem volt semmi akadálya.
De zárat is cserélhetsz, leveheted az ajtót, ablakokat kiveheted. Az ellen se tehetnek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!