Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kikapcsoltathatom a közműveket...

Kikapcsoltathatom a közműveket saját tulajdonomban lévő ingatlanomban, annak ellenére, hogy albérlők vannak bent,két kiskorú is van. Ebből nekem lehet valami probléma? (Nem fizet az albérlő bérleti díjat)

Figyelt kérdés

2022. márc. 27. 20:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
#20 Azt én sem ajánlom, azért tényleg csúnyán megbüntethetnek.Egyelőre elég ez a lekapcsolós történet.
2022. márc. 27. 21:06
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam olyan sztorit is, hogy valaki felbérelt szekrény méretű embereket. Kötött velük hivatalos bérleti szerződést, bejelentkeztek arra a lakcímre és be is költöztek a család mellé. Hiába hívta a család a rendőröket, törvényesen tartózkodtak ott. Pár nap után a család magától elköltözött.
2022. márc. 27. 21:06
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez mekkora ötlet :)))
2022. márc. 27. 21:09
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

#22, igen, ez létező dolog. Az exem a volt férjét ebrudalta ki így az épp eladás alatt lévő házból. Végzés is volt róla, hogy a volt férjnek el kell hagynia az ingatlant, de ő b**ott rá.

Na, ekkor jött Öcsi bácsi, és a barátai -nekik lett kiadva az exnek járó rész, és poénból be is költöztek. Exférjúr kb 8 nap alatt eltirhult a házból, így a vevő már simán kifizette a vételárat, és rendeződött a vagyonmegosztás.

2022. márc. 27. 21:12
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
De megnéztem volna, gondolom menekült a csávó mint a töketlen kutya :))
2022. márc. 27. 21:15
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

#25:

Játszott ott minden, exférj pl. ráakasztott a kocsibejáró kétszárnyú kapujára egy kerékpáros U lakatot, hogy Öcsi bácsi ne tudjon kihaladni az S Mercijével. Öcsi bácsi erre rágyújtott, megvonta a vállát, és elővarázsolt a Merci csomagtartójából egy akkus flexet, és két pillanat alatt levágta lakatot... meg ilyenek. :D

2022. márc. 27. 21:20
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

(Öcsi bácsinak még volt olyan húzása, hogy felvette a Donald kacsás papucsát -ugye egyértelműen játszási volt a dolog-, dereka köré tekert egy törülközőt, és úgy ment át a fürdeni készülő exférjhez:

"-Tiborom, látom, rossz a bojler, és kevés lesz a meleg víz. Úgyhogy most együtt fogunk fürdeni. Nyugodj meg, leszappanozom a hátadat!"

-szóval az öreg teljesen benne volt a szerepben, kifejezetten élvezte a szitut. Egy fillért se fogadott el a játékért. :D )

(Még mindig #24, aki #26 is).

2022. márc. 27. 21:26
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szerződést kötöttél velük?
2022. márc. 27. 22:05
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

"szüleim hasonlóhoz folyamodtak még a 80-as években"

Azért a 80-asok e szempontból jelentősen más korszak volt.

2022. márc. 27. 22:35
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Megteheted. Én végrehajtásos házat akartam venni amiben laktak, ugyanez volt a kérdésem. Nem volt semmi akadálya.

De zárat is cserélhetsz, leveheted az ajtót, ablakokat kiveheted. Az ellen se tehetnek semmit.

2022. márc. 28. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!