Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha megjelentek a szomszéd...

Ha megjelentek a szomszéd házban a cigányok, de még nincs probléma akkor szedjem a sátorfámat vagy esetleg lehetnek csendesebbek is?

Figyelt kérdés
Annyi még hogy nagyon hangosan közlekednek az udvaron, járatják a motort stb, de legaláb vissza se köszönnek :)
2021. nov. 2. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Csendesebbek??

Majd még ezután fognak belejönni...

2021. nov. 2. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ki veszi azt meg piaci áron , vannak csendesebbek akik csak heti 1x2x bulikáznak . " nagyon hangosan közlekednek az udvaron" ők nem azok csak idő mire birtokba veszik a környéket
2021. nov. 2. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz, akkor menj.
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondanám, hogy szedd a sátorfádat ezerrel, de már késő!

Cigány mellé senki nem fog költözni.

Ültess csodasövényt, az 2 év alatt 3 m-re nő és próbálj meg nem öngyilkosnak lenni!

Részvétem!

5/9 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Menekülj, ha teheted.
2021. nov. 2. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van hova menned, menj! A házat viszont minimális esélyed lesz eladni.
2021. nov. 2. 23:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ó, hallod, ha nem írtam volta alá egy egyéves szerződést, bérbe vettem volta a lakásod egy-két hónapra.

Havannán laktam, az ilyeneket úgy elüldöztem, mint a picsa. Ha ők hajnal háromkor még verették, akkor én reggel ötkor kezdtem neki, akkor is, ha semmi dolgom aznap, meg akkor is, ha volt dolgom aznap, és még le se feküdtem.

A legnagyobb faszúnak meg megmondtam, hol a helye, aztán ő átadta az infőt a többieknek. Pedig nem vagyok egy benga állat, 55kg-t jó ha nyomok, és csaj vagyok.

Ha gáz volt, akkor válogatott szókincsemet használtam (letépem a karod éés feldugom a seggedbe, szíved kitépem, te rák, eláslak itt a diófa alatt a fattyaiddal együtt, szívedet a tyúkok elé vetem), miután egyszer felvettem a saját gyerekeik sírását, majd a hangfelvételt lejátszottam nekik 16 órán át, amíg dolgoztam, másnap csomagoltak. A tulajt pontosan kifizették, de megmondták, hogy ezt nem akarják hallgatni egész nap. A saját gyerekük volt :D

Most is egy cigány nő a szomszédom, huszonéves, plusz egy három éves gyerek, a világ legjobb szomszédai, nappal csendesek, éjszaka békén hagynak, néha átkopog 4 tojásért, majd hoz a kész piskótából, én ugyanígy viszek neki, ha megmarad kajám, és már látom, hogy nem fogom megenni. Néha iszogatunk is együtt, a kislánya meg elképesztó aranyos.

Szóval nem mindegyik egyforma.

2021. nov. 3. 05:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj.
2021. nov. 6. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:
38%
Nem biztos hogy menekülni kell. Volt kuncsaftom akinek az utcája elején lakott egy család. Azt mondta a néni ha hozzá merne nyulni valaki kinyúvasztanák a romák. És vigyáztak az utca rendjére. Nem kell mindjárt általánosítani. (Magyar vagyok, nem roma.) 🙂
2021. nov. 13. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!