Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kikapcsoltathatom a közműveket...

Kikapcsoltathatom a közműveket saját tulajdonomban lévő ingatlanomban, annak ellenére, hogy albérlők vannak bent,két kiskorú is van. Ebből nekem lehet valami probléma? (Nem fizet az albérlő bérleti díjat)

Figyelt kérdés

2022. márc. 27. 20:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
27%

Nem teheted meg. Ki fogják hívni a rendőrséget meg a gyámügyet, és nem fogják engedni.

Másrészt valóban fizetni kell a visszakötésért.

2022. márc. 27. 20:55
 12/31 anonim ***** válasza:
90%
Ismerős járt hasonló cipőben, ki kötötte a szolgáltató, csak egyből az albérlők vissza is csináltathatták a bérleti szerződésre hivatkozva. Amit a szolgáltató ki is számlázott, így még + 200 ezer mínusza lett a tulajnak.
2022. márc. 27. 20:55
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha közjegyzőnél kötött bérleti szerződés van, simán kirakják őket.
2022. márc. 27. 20:57
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

#6 Úgy értem a ráfizetést, hogy majd ha visszakapcsoltatod, azért is kell fizetned.:/

Ezt figyi:

[link]

És ez csak az áram.😱Plusz a többi .Egyébént ha úgy döntesz, hogy kikapcsoltatod, nyugodtan megteheted.

2022. márc. 27. 20:57
 15/31 anonim ***** válasza:
75%
(...egyébként én is ígyjártam. Kikapcsoltattam, nemfizető bérlő itt-ott felszólamlott. Aztán visszavont mindent, és 2 hét alatt kiköltözött pulyákkal együtt, mikor a kedves ismerőseim által ajánlott jól szituált, bőrdzsekis emberek megjelentek nála este 10-kor, egy ukrán rendszámú audival, és a magyart igen törve elmagyarázták neki, hogy jobb lesz, ha fizet, vagy megy... ment...)
2022. márc. 27. 20:59
 16/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek:)

Megér nekem 30 ezret. Csak szabaduljak meg végre a bérlőktől. Sajnos nem közjegyzőnél készült a szerződés..

2022. márc. 27. 21:00
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
#16 Akkor szurkolok, hátha sikerrel jársz.A gázt, vizet visszakapcsolni nem tudom mennyibe kerül.
2022. márc. 27. 21:02
 18/31 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó, szüleim hasonlóhoz folyamodtak még a 80-as években. Nem fizetett a bérlő, nő ajvékolt hogy ő a gyerekkel nem fog a parkba menni. Dehogynem. Apámék felmentek hárman, kidolgozott testű, magas emberek voltak. Ajtó le, és kidobták őket szó szerint a lakásból. Zárcsere és viszontlátás.
2022. márc. 27. 21:02
 19/31 anonim ***** válasza:
67%
Hát kérdező akkor maradnak még a "kétajtós szekrény" ismerősök akik helyreteszik őket.
2022. márc. 27. 21:05
 20/31 A kérdező kommentje:
Kidolgozott testű embereket nem merek hívni. Nehogy a végén én jöjjek ki rosszul! :D
2022. márc. 27. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!