Mit tennétek? Magassarkúban minden reggel?
Sziasztok,
van egy nő a 4-en lakik, minden reggel magassarkúban megy dolgozni és végigkopogtatva a lépcsőházban fél7körül erre ébredek. Hiába megyek ki szólni neki, kértem meg már ezerszer, nem foglalkozik vele.
Nagyon idegesítő minden reggel erre ébredni.
A munkabeosztásom változó így van amikor hajnal 2-ig dolgozom. 2 állandó és egy mellékállásom is van. Emberekkel dolgozom, szeretném kialudni magam.
Egyszer próbáltál volna nekem ugatni, 23-as, hát nem tetted volna zsebre, amit kapsz. Pláne ha hozzám is mersz érni.
Igen, én is délutántól késő estig dolgozom és járok. Biztosan nem fogja senki, de egy ilyen, ellés után magát istencsászárnak hívő pcsa pláne megmondani, hogy a saját lakásomból/ba ki/belépve milyen cipőben közlekedhetek a lépcsőházban. Lehet elhúzni remetének. Senkit nem érdekel a kölköd, nem kell társasházba szülni, ha képtelen vagy annyit tolerálni, hogy valaki kopogós cipőben megy le/fel a lépcsőn, max pár perc erejéig. Mert a te tündibündi ivadékod alszik. És akkor mi van? Majd azt is előírod, ki mikor fúrhat, takaríthat, tarthat bulit, szólalhat meg, pakolhat valamit odakint? Az, hogy te nem engeded a labdázást más feje felett, más mellett, alapvető dolog. Ahogy az is, hogy más nem kezdi el kibontani a falat este 10-kor. Az ellenben rohadtul nem ugyanez a kategória, hogy valaki köteles mezítláb settenkedve osonni a lépcsőházban, mert a te gyereked felébred.
Okádékok vagytok, ti hoztok szégyent a tisztességes szülőkre, családanyákra, akik felfogják, mivel jár a gyerekvállalás, beleértve azt is, hogy nem ők lesznek a világ közepe, ha a baba megérkezik. Szerencsére sok ilyen ember van, de a ti fajtátok is egyre szaporodik.
Amikor mész melözni csengessbe hozzá. Ha van némi esze talán észreveszi az összefüggést.
Ui.:nem mezitlab menjen hanem sport cipöben kényelmesebb. Praktikusabb.
A szomszéd csaj minden reggel mint a mérgezett egér rohangált magassarkuban otthon. Szoltam neki,hogy probalja mérsékelni.
Erre jött,hogy neki elegánsnak kell lenni meg minden.
Mondom szerinted nekem nem? Mégsem kopogom végig hajnalt! Otthon lehet pacskerban nyomulni ahogy mi is.
És létezik váltó cipö.
Semmi nem változott,2hétig amikor én is elkezdtem magassarkuzni.
Rögtön átjött.
Mondom is neki :csak nem zavar? Képzeld milyen érdekes, nekem is hasonló problémam van egy szomszeddal!
Na azóta csak akor viseli amikor elmegy. Annyit kibirok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!