Nem pofátlanul kevesett fizetett a szomszéd a favágásért?
Figyelt kérdés
Apámnak szólt a szomszéd nő, hogyha pénzt akarok keresni akkor menjek hozzá fát vágni.
Kb. 3tonnát hasogattam fel 3 délután alatt, majd be is hordtam. Mindezért végül 3300 forintot fizett, azt is apróban! Mintha feltörte volna a malacperselyt, hogy nesze hülyegyerek...
Igaz, nem volt előtte megbeszélve, hogy mennyit fizet, de ha tudtam volna biztosan nem vállalom. Ha egy szegény nyugdíjas néniről lenne szó akkor nem mondanék semmit, de ez egy jólszituált 40es nő, valami irodai munkája van.
2022. márc. 14. 18:57
11/17 anonim válasza:
Legközelebb előre tisztázd mennyit ad, és utána vállald csak el.
12/17 anonim válasza:
Én átmennék a helyedben, s megmondanám, hogy ez kevés.
Hány óra volt kb?
13/17 anonim válasza:
Nyolcvanas években többet locsoltunk össze húsvétkor úgy, hogy majdnem elvertek már, hogy nem akarjuk elfogadni a lóvét.
14/17 anonim válasza:
Én vissza adnám, hogy ne haragudjon de ennyi pénz nem kell. Máskor pedig ne hívjon ha pakolni kell.
15/17 anonim válasza:
De egyébként komolyan, ne, hogy eltűrd már, hogy ennyit ad. Ez nagyon gáz.
16/17 anonim válasza:
De igaz, hogy meg kellett volna kérdezni előtte zsigerből, hogy mennyit akar adni....
17/17 anonim válasza:
Ne felejtsd el a kapott osszeget leadozni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!