2/14 A kérdező kommentje:
Hát kivéve ha körül lennél zárva, mert akkor nem mennél sehova. Élelem annyi van amennyi van, víz annyi amennyi a csövekben maradt., áram nincs, fűtés nincs, telefon net nincs, és reméld hogy van egy jó pincéd, amely túléli bombatámadást.
Nem biztos hogy elmennél... élve nem.
2022. márc. 14. 13:05
4/14 A kérdező kommentje:
világos. ez az utca is pont úgy néz ki... ja és porrá égett Kijev 600 éves katedrálisa... Ha már azt nézzük Isten-e az úr. nem úgy tűnik.
2022. márc. 14. 13:09
5/14 anonim válasza:
Reménykednék, hogy csak egy bad trip az egész....
6/14 anonim válasza:
Szeretném azt gondolni, hogy már akkor összepakoltam, és menekültem volna, amikor az első tankok átlépték a szakadár területek határát.
Amúgy ha ott lennék, hát nem maradna más, mint hogy imádkozném isthez, akkor is ha én lennék a legnagyobb ateista a földön.
8/14 anonim válasza:
Már igy néz ki csak nincsenek tankok meg szana széjjel hagyott harci eszközök.
9/14 anonim válasza:
Mi köze ennek a Munkahely, kollégák kategóriához?!
10/14 anonim válasza:
"Már igy néz ki csak nincsenek tankok meg szana széjjel hagyott harci eszközök."
És temetetlen bomló holttestek is vannak? meg fel nem robbant éles, érintésre robbanó lövedékek? Azok is vannak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!