Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hova költözzek, ha a világ...

Hova költözzek, ha a világ legeldugottabb, legunalmasabb helyén szeretnék élni?

Figyelt kérdés

A legunalmasabb alatt nem azt értem, hogy természeti szempontból unalmas, hanem, hogy távol van minden nagyobb várostól, sose történik semmi, alig vannak emberek, egyszóval a lehető legnagyobb mértékben ingerszegény hely.

A legeldugottabb alatt pedig azt értem, hogy a világon mindentől a lehető legtávolabb van.

Előny ha

- EU/Schengen-en belül van.

- az időjárása hideg, sötét és esős.

Jelenleg Feröeren gondolkodom, azon belül is Tjørnuvík községe elég jó helynek tűnik. De a vidéki Izland is nagyon tetszik.

2022. febr. 12. 20:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
Tristan da Cunha-ba.
2022. febr. 12. 21:09
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Idehaza egy falu. Ajánlanám a szülő falumat de nem akarok reklámot csinálni. Tehát, magas, zárt keritesek vannak. A rokonok beszélnek egymással. Ha valakinek nincs az ugy járt. A nem nyugdíjasok városba járnak dolgozni. Már nem busszal, hanem autóval. Szóval ha oda költöznek egy házba zárt udvarral keritessel és nem keresned mások társaságát garantáltan a kutya sem foglalkozna veled. Mintha nem is léteznek.
2022. febr. 12. 21:10
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
13-as vagyok. Szóval mintha TE nem is leteznel. A szomszéd kultúra már régóta nem divat. Az sem igaz, hogy falun köszönnek egymásnak. És garantáltan nem történik semmi.
2022. febr. 12. 21:14
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ausztria. Több olyan kis falu is van, ami 5-6 kiló méterre van egymástól. Utcán kevesen mászkálnak, mivel idegen vagyok, nem beszélek senkivel, ahol dolgozok, egy közvetlen munkatársam van, aki 4 m-re van, nem beszél, és a teremben nincs senki más. Hetek eltelnek úgy, hogy nem találkozok rajta kívül emberrel és nem is beszélek, nekem ez így jó. Nem mondom el, hol van ez, hogy így is maradjon.
2022. febr. 12. 21:22
 15/21 A kérdező kommentje:

#4, #8

Igazából mindegy. A helyiek is megélnek valamiből. Meg hát az ilyen nyugatibb országokban mindig van egy csomó munka, amit a helyiek már nem szívesen csinálnak, nekem viszont telhesen mindegy. Ha az ember a világ végére készül nem lehet válogatós.

#5 a célom, hogy egy új életet kezdjek a világ végén.

2022. febr. 12. 21:26
 16/21 A kérdező kommentje:
#15 nekem is ez tetszik
2022. febr. 12. 21:26
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Spitzbergák. A legészakibb még lakott szigetcsoport, de kevesen lakják, mert ugye itt novembertől februárig fel se kel a Nap, amit sokan nem szeretnek. Vízum nem kell, és gyakorlatilag bárki odaköltözhet, hiszen egy független államról van szó, csak bizonyítani kell, hogy van kereseted, amiből megélsz.

Nekem nagy álmom ide kijutni, mert hozzád hasonlóan imádom a sötét, hideg időt, de itt erősen ajánlott a norvég nyelvtudás.

2022. febr. 12. 21:40
 18/21 anonim ***** válasza:
73%
Csenyéte.
2022. febr. 12. 22:53
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"ingyen telket kap, aki az Isten háta mögé jön letelepedni"

[link]

2022. febr. 12. 23:09
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagy álmom ez, és nálam vagy Finnország vagy Norvégia lesz a befutó.
2022. febr. 13. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!