Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ki nézi mindennap más országok...

Ki nézi mindennap más országok időjárását rajtam kívül mindennap?

Figyelt kérdés
A lakhelye szerinti időjárás előrejelzést mindenki figyeli.Más országok,városok idöjárását általában akkor nézik ha oda kell utazniuk,mert ott a család,vagy ott van dolga,ott nyaral és így tovább.Én viszont mindennap több kontinens több országának,több városának is megnézem az aktuális időjárási helyzetét és az elörejelzését.Más is van,aki hobbiból ezzel foglalkozik?

2021. nov. 7. 18:46
 1/10 A kérdező kommentje:
Az is érdekel,hol mikor kel és nyugszik a nap vagy a hold,hol tér el az időjárás a megszokottól,hol dőlnek meg meleg vagy hidegrekordok,van e már olyan szomszédos ország,ahol havazott a napokban:)
2021. nov. 7. 18:49
 2/10 anonim válasza:
89%
Hát én nem szoktam nézni,de szerintem nincs vele baj. :)
2021. nov. 7. 18:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Engem érdekel hogy milyen lesz az idő például Londonban,Párizsban,vagy Helsinkiben:)
2021. nov. 7. 18:54
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem mindennap de kb heti rendszerességel biztos, hogy nézem. Tök érdekes:-)
2021. nov. 7. 18:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Amikor látom hogy itt csak 10 fok lesz,de Tiranában 25,ilyenkor szoktam arra gondolni,de jó lenne most ott lenni:)
2021. nov. 7. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A régi telefonomban az időjárás alkalmazás olyan volt, hogy ha beállítottam a helyet ahova utaztam azt megjegyezte, és végig lehetett gyorsan pörgetni. Azt sokszor nézegettem, érdekes volt. Sajnos mióta új a telefonom, azóta nincs meg ez az alkalmazás.
2021. nov. 7. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én néha extrém helyek időjárását megnézem. Nem gyakran, évente 5-10 alkalommal.

Pl. grönlandi települését, vagy a kelet-szibériai Ojmjakonét, ahol a legnagyobb hideget mérték az állandóan lakott települések közül (a legnagyobb hideget az Antarktiszon mérték, de ott nincs állandó település).

2021. nov. 7. 23:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Neha ram is ram jon, peldaul baromi erdekesnek tartom, hogy Ausztraliaban most van nyar. :D

Furcsa, hogy most itt kodos, nyirkos, szeles ido van, valahol mashol pedig hogutat kapnak az emberek, esetleg tombol egy tornado.

2021. dec. 17. 17:01
 9/10 anonim ***** válasza:

8-as, mondok még furcsábbat. Előfordult, hogy februárban egy grönlandi településen melegebb volt, mint nálunk. Itt se volt hideg, kb. 5-10 fok, de ott valami ocsmány melegfront volt és február dacára 10 fok felett volt.

Szóval teljesen megbolondult akkor az időjárás.

2021. dec. 17. 18:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Errol nem is hallottam, de durva! :D Egeszen elkepeszto szerintem a termeszet es az idojaras, milyen bekes, s egyszerre megis kiszamithatatlan.

Az a texasi hovihar sem volt azert gyenge, ami legutobb tortent.

2021. dec. 17. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!