Ki nézi mindennap más országok időjárását rajtam kívül mindennap?
Én néha extrém helyek időjárását megnézem. Nem gyakran, évente 5-10 alkalommal.
Pl. grönlandi települését, vagy a kelet-szibériai Ojmjakonét, ahol a legnagyobb hideget mérték az állandóan lakott települések közül (a legnagyobb hideget az Antarktiszon mérték, de ott nincs állandó település).
Neha ram is ram jon, peldaul baromi erdekesnek tartom, hogy Ausztraliaban most van nyar. :D
Furcsa, hogy most itt kodos, nyirkos, szeles ido van, valahol mashol pedig hogutat kapnak az emberek, esetleg tombol egy tornado.
8-as, mondok még furcsábbat. Előfordult, hogy februárban egy grönlandi településen melegebb volt, mint nálunk. Itt se volt hideg, kb. 5-10 fok, de ott valami ocsmány melegfront volt és február dacára 10 fok felett volt.
Szóval teljesen megbolondult akkor az időjárás.
Errol nem is hallottam, de durva! :D Egeszen elkepeszto szerintem a termeszet es az idojaras, milyen bekes, s egyszerre megis kiszamithatatlan.
Az a texasi hovihar sem volt azert gyenge, ami legutobb tortent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!