Hova költözzek, ha a világ legeldugottabb, legunalmasabb helyén szeretnék élni?
Figyelt kérdés
A legunalmasabb alatt nem azt értem, hogy természeti szempontból unalmas, hanem, hogy távol van minden nagyobb várostól, sose történik semmi, alig vannak emberek, egyszóval a lehető legnagyobb mértékben ingerszegény hely.
A legeldugottabb alatt pedig azt értem, hogy a világon mindentől a lehető legtávolabb van.
Előny ha
- EU/Schengen-en belül van.
- az időjárása hideg, sötét és esős.
Jelenleg Feröeren gondolkodom, azon belül is Tjørnuvík községe elég jó helynek tűnik. De a vidéki Izland is nagyon tetszik.
2022. febr. 12. 20:34
1/21 anonim válasza:
Biševo szigetre, ott csak 15 ember lakik az egész szigeten. Alig kell fűteni, mert enyhe a tél, olcsón meg lehet élni.
2/21 anonim válasza:
Ilyen helyeken költséges tud lenni a létezés. Szerintem Izland a jó.
3/21 anonim válasza:
Izlandon miből élsz meg, mert k drága.
4/21 anonim válasza:
Kérdező elvonulni egy erdőben is el tudsz, mi a cél, mit vársz ettől?
5/21 anonim válasza:
Borsod megye egyik zsákfakuban települt c*gányputrijába.
7/21 anonim válasza:
És honnan szeretnél annyi pénzt szerezni hozzá? Pont például amit írsz, Izland, az egyik legdrágább hely a világon. És ugye az nem elég, hogy megveszed a házat, azért ott megis kell élni.
10/21 anonim válasza:
Parád–Naszvalygyörk–pusztára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!