Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek ez a lakótársammal...

Szerintetek ez a lakótársammal szemben kitolás lenne?

Figyelt kérdés
Még ősszel egy facebook csoportban kerestem albérletet és lakótársat is. És lett is mindkettő, a lány is teljesen rendben van meg minden, csak az a probléma, hogy nagyon keveset van a lakásban, kb 1 hónapban max kétszer. Amit teljes mértékben megértek, mert neki online oktatás van és dolgozik is, csak így én tök egyedül vagyok a lakásban. Nem hibáztatom őt, mert nincs miért, egyszerűen csak így alakult, de ha egyedül szerettem volna lenni, akkor alapból nem keresek lakótársat. És mostanában azon gondolkozok, hogy keresek egy új lakást úgy hogy legyen lakótársam is és ne egyedül üljek. Szerintetek kiszúrás lenne vele szemben, ha közölném, hogy el szeretnék költözni?

2022. jan. 27. 12:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
78%
*meg kell próbálni, és addig kell menni, amíg nem érzed magad teljesen teljesen komfortosan. Legalábbis én így csináltam. (El kell engedni az "ilyen" lakótarsakat, csak a feszkó fog menni). Ha időben szólsz, nem szúrsz ki vele.
2022. jan. 31. 22:58
 22/22 anonim ***** válasza:
52%
Lakótársat normális ember nem azért keres, hogy legyen egy random idegen akivel bratyizhat, hanem mert így olcsóbban jön ki hónap végére.
2022. febr. 3. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!