Igaza van a szomszédnak?
Azt mondta hogy lapátoljam le a havas járdát. Azt mondta persze álmodba. 2 óra múlva azt mondja szól az önkormányzatnak hogy nem lapátoltam le a járdát. A Boltig ahogy láttam le volt lapátolva. Engem nem zavar.
Igaza van a szomszédnak?
Elvileg holnap kijön valaki a hivatalból hogy felszólítson. De engem nem érdekel hogy havas. Sózák le. Pont
És egy percig sem zavar, hogy a saját házad előtt lévő növényzetet irtod ezzel...?
Kb. mintha a portád előtti területre járnál sz.rni..
:-D
Jól egymás mellé kerültetek.
Nem mernek elmenni otthonról.
Te leszarod, ő meg feljelent.
Nálunk megkerdezik, ha látja, hogy nincs hogy gond van-w, van e lapat vagy elszórja szó nélkül
Feljelentést nem fog tenni. En se tett, amikor ünnepnapon tüzelt...
fKérdező! Környezetkárosításért megbüntethetnek ha sózol!!!
"2010 szeptemberétől, a fás szárú növények védelme érdekében, a járdákon nem lehet olyan anyaggal síkosságmentesítést végezni, ami kárt okoz a környezetben. Tehát sót nem lehet használni, még akkor sem, ha nincs a közelben egy fa sem, hiszen a csatornában továbbszivároghat a sós lé."
És ez nem csak Martfűn helyi rendelet, hanem országos!!!!
Néhány cipőtípust is tönkre tud tenni a só, mert maró hatása van b*szki, már évek óta tiltott anyag a só.
|
ˇ
"A betiltott útszóró só helyettesítésére szóba jöhet többek között a zeolit, a zeocal, a kalcium-klorid-pehely, de ígéretes szerként tartják számon az acetátokat is.
Az alternatív csúszásmentesítő anyagok viszonylag drágák, és nem valószínű, hogy a közeljövőben mindenki számára könnyen elérhetővé válnak, addig is marad a jól bevált fűrészpor, mulcs, homok, fahamu, faforgács vagy a gránitkőzúzalék."
Házad előtt még a füvet is neked kell lenyirnod. Sot parlagfuvet is. Ha azt eszreveszi rendor, teged fognam buntetni.
A havat is neked kell lapatolnod, h tudjanak kozlekedni balesetmentesen.
Gondolj futár, gyerekek, postas, stb...
Én majdnem betörtem a fejem egyszer a hozzád hasonló nettó majmok miatt.
Ők sem lapátónak, mert "nincs idejük", meg "minek", meg stb. Aztán éjjel lefagyott előttük a járda, mert homokot szórni rá is luxus, és meg hajnalban hagyatt estem.
Az volt a szerencsém, hogy a táskám megfogta, vagy odacsaptam volna a fejem (pedig nem topánkába járok, hanem téli bakancsban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!