Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Igaza van a szomszédnak?

Igaza van a szomszédnak?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy lapátoljam le a havas járdát. Azt mondta persze álmodba. 2 óra múlva azt mondja szól az önkormányzatnak hogy nem lapátoltam le a járdát. A Boltig ahogy láttam le volt lapátolva. Engem nem zavar.

Igaza van a szomszédnak?

Elvileg holnap kijön valaki a hivatalból hogy felszólítson. De engem nem érdekel hogy havas. Sózák le. Pont

2022. jan. 9. 18:50
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
92%

Ezt már csak a környetetedre való igényesség miatt is megtehetnéd.

Pofámról a bőr leégne,ha a szomszédnak kéne ezért szólni.

Egyébként meg egy rossz szomszédi viszonyt megelőzhetnél.

Borzasztó úgy élni,hogy a közvetlen környezetedben valaki folyton feljelentget akár okkal,akár ok nélkül.

Nem beszélve arról, hogy gyakran előfordulnak olyan helyzetek, amikor ki vagy szolgáltatva egy szeszélyes szomszédnak pl a házaddal kapcsolatos munkával,amit ha nem is akadályozhat meg,de jelentősen megnehezítheti a dolgod vagy többlet költséget okozhat.

Legtöbb élhetetlen helyzet egy ilyen pitiáner aprósággal kezdődik.

Ez neked megéri?

2022. jan. 9. 19:08
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Na hova tuntel kerdezo?

Ellapatoltad a havat?

2022. jan. 9. 19:46
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
A lakhelyed előtt neked kell eltakarítani a havat. Ha valaki pl elesik a z házad előtt mert lsuta voltál eltakarítani és az illetőnek valami baja lesz, pl eltöri a lábát, téged vesznek elő.
2022. jan. 9. 20:16
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha jol tudom sozni sem szabad,mert kornyezet karosito.Lapatolj!
2022. jan. 9. 21:29
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, a kérdező társasházból költözött kertesbe, előtte világ életében nem lakott ilyenben, így fogalma sincs a kötelességeiről. Segítek: a szomszédnak van igaza, ahogy már leírták előttem.
2022. jan. 9. 22:42
 16/36 A kérdező kommentje:
De miért foglalkozik mással. Ma lesózom. Örüljön a szomszéd.
2022. jan. 10. 05:07
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

17: nem azért kell eltakarítani, hogy örüljön a szomszéd!!!!

Hanem egyrészt a már leírt következmények miatt, de leginkább azért, mert egy normális emberben megvan a jóra való törekvés, és a szabálykövetés.

2022. jan. 10. 09:11
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen ez az ország, ha takarítani kell a házad előtti részt, azért te vagy a felelős, viszont ha bármira használnád a területet, pl. parkolásra, az tilos. Agyarország.

Egyébként a szomszédodnak igaza van. A feljelentés -szerintem- túlzás, de jogilag köteles vagy letakarítani.

2022. jan. 10. 10:53
 19/36 A kérdező kommentje:
Meglátta hogy sózom . Oda jött, hogy miért nem lapátolom. Mondom nincs lapátom
2022. jan. 10. 14:03
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

20: ezek szerint te a való életben is trollkodsz....

Mondjuk kb. 500 ft egy hólapát, de kérhettél is volna kölcsön...

2022. jan. 10. 14:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!