Igaza van a szomszédnak?
Azt mondta hogy lapátoljam le a havas járdát. Azt mondta persze álmodba. 2 óra múlva azt mondja szól az önkormányzatnak hogy nem lapátoltam le a járdát. A Boltig ahogy láttam le volt lapátolva. Engem nem zavar.
Igaza van a szomszédnak?
Elvileg holnap kijön valaki a hivatalból hogy felszólítson. De engem nem érdekel hogy havas. Sózák le. Pont
Ezt már csak a környetetedre való igényesség miatt is megtehetnéd.
Pofámról a bőr leégne,ha a szomszédnak kéne ezért szólni.
Egyébként meg egy rossz szomszédi viszonyt megelőzhetnél.
Borzasztó úgy élni,hogy a közvetlen környezetedben valaki folyton feljelentget akár okkal,akár ok nélkül.
Nem beszélve arról, hogy gyakran előfordulnak olyan helyzetek, amikor ki vagy szolgáltatva egy szeszélyes szomszédnak pl a házaddal kapcsolatos munkával,amit ha nem is akadályozhat meg,de jelentősen megnehezítheti a dolgod vagy többlet költséget okozhat.
Legtöbb élhetetlen helyzet egy ilyen pitiáner aprósággal kezdődik.
Ez neked megéri?
Na hova tuntel kerdezo?
Ellapatoltad a havat?
17: nem azért kell eltakarítani, hogy örüljön a szomszéd!!!!
Hanem egyrészt a már leírt következmények miatt, de leginkább azért, mert egy normális emberben megvan a jóra való törekvés, és a szabálykövetés.
Ilyen ez az ország, ha takarítani kell a házad előtti részt, azért te vagy a felelős, viszont ha bármira használnád a területet, pl. parkolásra, az tilos. Agyarország.
Egyébként a szomszédodnak igaza van. A feljelentés -szerintem- túlzás, de jogilag köteles vagy letakarítani.
20: ezek szerint te a való életben is trollkodsz....
Mondjuk kb. 500 ft egy hólapát, de kérhettél is volna kölcsön...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!