Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Igaza van a szomszédnak?

Igaza van a szomszédnak?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy lapátoljam le a havas járdát. Azt mondta persze álmodba. 2 óra múlva azt mondja szól az önkormányzatnak hogy nem lapátoltam le a járdát. A Boltig ahogy láttam le volt lapátolva. Engem nem zavar.

Igaza van a szomszédnak?

Elvileg holnap kijön valaki a hivatalból hogy felszólítson. De engem nem érdekel hogy havas. Sózák le. Pont

2022. jan. 9. 18:50
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédnak van igaza, a házad előtt neked kell eltakarítanod, pénzbüntetést fogsz kapni
2022. jan. 9. 18:52
 2/36 anonim ***** válasza:
86%
vazzeg miért kell ebből is harcot csinálni? miért nem lehet kedvesnek lenni és csinálni jó dolgokat. így karácsonykor legalább.
2022. jan. 9. 18:52
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
A lakhelyed előtt neked kell takarítanod. A szomszédnak van igaza.
2022. jan. 9. 18:56
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Meglepő, de nem csak jogaid, hanem kötelezettségeid is vannak, a síkosságmentesítés a telked előtt, pont ilyen.
2022. jan. 9. 18:57
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van.Ha a postás vagy egy járókelő kitöri a lábát?

Akik kertes házban laknak általában tudják.

2022. jan. 9. 18:58
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

Hat, mondjuk karacsony mar majd' 3 hete elmult...

De igen, ugy tudom, h mindenki koteles a haza elott letakaritani, csuszasmentesiteni.

Ha valaki elesik a hazad elott, eltoeik vmije, meg be is perelhet

2022. jan. 9. 18:58
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van, az összes valaszoló jól tudja!
2022. jan. 9. 18:59
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
De ha valaki elesik a havas járdádon, és komolyabban megsérül, a tb kiszámlázza neked a kezelése költségeit, ami horribilis összeg is lehet ám.
2022. jan. 9. 19:00
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Bazeg, meddig tart, míg lesöpröd azt a k*rva járdát? 5 perc és mehetsz vissza a házba.
2022. jan. 9. 19:01
 10/36 anonim ***** válasza:
96%

[link]

Kerdező, nemcsak büntetest ksphatsz, de ha valaki oott esik el es eltöri a lábát, meg be is perelhet karterítésért!

2022. jan. 9. 19:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!