Igaza van a szomszédnak?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy lapátoljam le a havas járdát. Azt mondta persze álmodba. 2 óra múlva azt mondja szól az önkormányzatnak hogy nem lapátoltam le a járdát. A Boltig ahogy láttam le volt lapátolva. Engem nem zavar.
Igaza van a szomszédnak?
Elvileg holnap kijön valaki a hivatalból hogy felszólítson. De engem nem érdekel hogy havas. Sózák le. Pont
A szomszédnak van igaza, a házad előtt neked kell eltakarítanod, pénzbüntetést fogsz kapni
2022. jan. 9. 18:52
vazzeg miért kell ebből is harcot csinálni? miért nem lehet kedvesnek lenni és csinálni jó dolgokat. így karácsonykor legalább.
2022. jan. 9. 18:52
A lakhelyed előtt neked kell takarítanod. A szomszédnak van igaza.
2022. jan. 9. 18:56
Meglepő, de nem csak jogaid, hanem kötelezettségeid is vannak, a síkosságmentesítés a telked előtt, pont ilyen.
2022. jan. 9. 18:57
Igaza van.Ha a postás vagy egy járókelő kitöri a lábát?
Akik kertes házban laknak általában tudják.
2022. jan. 9. 18:58
Hat, mondjuk karacsony mar majd' 3 hete elmult...
De igen, ugy tudom, h mindenki koteles a haza elott letakaritani, csuszasmentesiteni.
Ha valaki elesik a hazad elott, eltoeik vmije, meg be is perelhet
2022. jan. 9. 18:58
Igaza van, az összes valaszoló jól tudja!
2022. jan. 9. 18:59
De ha valaki elesik a havas járdádon, és komolyabban megsérül, a tb kiszámlázza neked a kezelése költségeit, ami horribilis összeg is lehet ám.
2022. jan. 9. 19:00
Bazeg, meddig tart, míg lesöpröd azt a k*rva járdát? 5 perc és mehetsz vissza a házba.
2022. jan. 9. 19:01
[link]
Kerdező, nemcsak büntetest ksphatsz, de ha valaki oott esik el es eltöri a lábát, meg be is perelhet karterítésért!
2022. jan. 9. 19:03
További kérdések:
Sötét mód bekapcsolása
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK |
Szabályzat |
Jogi nyilatkozat |
Adatvédelem |
Cookie beállítások |
WebMinute Kft. |
Facebook |
Kapcsolat:
info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!