Ha az egyik szomszédunk lassan 1 éve nagyjából mindennap fúr és kalapál, akkor fellehet jelenteni?
Gyanítjuk hogy nem felújít egy éve hanem valamilyen kisebb műhelyet rendezett be magának a szerencsétlen idióta egy panelban...
Már több szomszéd is kiordított neki a folyosón, hogy
"hagyd abba de idióta f****"
"mi a f***omat fúrsz már megint*
és sorolhatnám, szóval nem mi találjuk ezt ki és másokat is zavar csak senki nem tesz semmit.
Ünnepek alatt is fúrni szokott, gyakran este 6 után is, meg szombat-vasárnap.
#11 Nem a kérdező a gyökér, hanem akik kiállnak a lépcsőházba és alpári módon ordibálnak a szomszédoknak.
Napi 20 perceket labdázott a gyerek egyébként, ennyit nehogy már ne lehessen kibírni, a nap többi részén csendben volt. Másé ordított egész nap úgy, hogy a szomszédos tömbbe is hallani lehetett.
Továbbra se értem, miért kéne kibírni bárkinek.
Miért nem jó a ház előtt/mellett/mögött labdázni??? Hülyét kaptam volna kisgyerekként, ha anyámék bezárnak a szobába labdázni.
"Napi 20 perceket labdázott a gyerek egyébként, ennyit nehogy már ne lehessen kibírni, a nap többi részén csendben volt. "
Napi 2 másodperceket kiabált a szomszéd, nehogy már ne kehessen kibírni
"A kisgyerekem annyit nem tehetett meg, hogy labdázzon mert az alattunk lévő üvöltve rohangált felfelé."
...az eszedbe jutott, hogy a gyereknek esetleg elmagyarázd, hogy nem játszótéren van, hanem egy lakásban? és majd labdázhat, ha lementek? én is voltam gyerek, és eszembe nem jutott soha a panelban labdázni, mert, ha nekem éppen nem is, a szüleimnek volt annyi esze, hogy rám szóltak, ha zajongtam, így mostanra semmiféle problémát nem okoz, hogy teljesen csöndben, és kulturáltan létezzek a saját lakásomban, tiszteletben tartva a mellettem, fölöttem, alattam élők nyugalmát.
tégy te is így, és megmented a társadalmat egy következő csendháborítótól 20 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!