Ha az egyik szomszédunk lassan 1 éve nagyjából mindennap fúr és kalapál, akkor fellehet jelenteni?
Gyanítjuk hogy nem felújít egy éve hanem valamilyen kisebb műhelyet rendezett be magának a szerencsétlen idióta egy panelban...
Már több szomszéd is kiordított neki a folyosón, hogy
"hagyd abba de idióta f****"
"mi a f***omat fúrsz már megint*
és sorolhatnám, szóval nem mi találjuk ezt ki és másokat is zavar csak senki nem tesz semmit.
Ünnepek alatt is fúrni szokott, gyakran este 6 után is, meg szombat-vasárnap.
Az a szomszéd, aki ilyeneket ordít a folyosóra, semmivel sem jobb, mint akivel gond van.
Ha tényleg zavaró, akkor a rendörségen tehettek bejelentést hangoskodás miatt (IGEN, nappal is annak számít), ha már többedszerre jönnek ki, komoly büntetésre számíthatnak.
Sajnos tök legális, mert "joga van felújítani".
Mi is ezzel szívunk évek óta, vannak akik éveken keresztül "épp felújítanak".
Talán az este 6 utánt és a vasárnapot lehetne kihasználni ellene, elvileg akkor már csendháborítás, de szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy kezdenek-e az ilyenekkel bármit.
Pont az ilyen kiordibálós gyökerek miatt költöztünk el panelből.
A kisgyerekem annyit nem tehetett meg, hogy labdázzon mert az alattunk lévő üvöltve rohangált felfelé.
Persze megértem, a fúrás, kalapálás is nagyon idegesítő, de az obégató, minden lében kanál emberek felülmúlják ezeket.
#6, A kisgyerekem annyit nem tehetett meg, hogy labdázzon
Lakásban labdázott..? És még te vagy megsértődve..?
Miért labdázott a lakásban? (Azért nem értem, mert én is voltam kisgyerek panellakásban, teljesen evidens volt hogy labdázni lemegyünk a ház elé apukámmal vagy a barátaimmal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!