Van egy idióta szomszédunk aki egésznap bömbölteti a zenét,nagy eséllyel be is van drogozva.Ha felhivom a rendőrséget és közlöm hogy csendháboritást szeretnék bejelenteni és nagy eséllyel be van drogozva akkor mit csinálnak vele?
Kijonnek, megnezik mi a szitu, ha nagyon gaz a srac allapota, esetleg ellenall, akkor meg be is vihetik tesztre.
Ha amugy csak a zene hangos, de a srac normalis allapotban van, akkor figyelmeztetik, vagy kap valami birsagot.
Dehogy mennek ki, hány ilyen telefont kapnak szerinted egy nap? Pláne most, amikor minden hadba fogható járőr maszk nélküli embereket meg karanténszegőket hajkurászik.
Azt fogják mondani hogy nem tudnak vele mit csinálni, próbáld meg vele személyesen rendezni a problémád vagy tegyél feljelentést.
"Nagy eséllyel be is van drogozva" - Mondjuk érdekelne, hogy ez a következtetés miből lett levonva mert a kérdésfeltevés alapján a kérdező körülbelül annyira áll közel a drogokhoz mint én a kosárfonáshoz.
Azért ez a "nagy eséllyel be van drogozva"... Honnan az átok fütyköséből tudod te ezt? Láttál már egyáltalán bedrogozott embert? Meg azért a kannabisz és a kokain között van egy hangyányi átmenet is...
Amúgy nyílván, hívd a rendőrséget, bár a drogról ne szólj nekik mert aztán még feljelentenek rágalmazás bűncselekményéért. Vagy kijönnek vagy nem, jó eséllyel ha felhívod őket 5-6 óra múlva majd kijönnek amikor épp valahogy érdekes módon nem fog szólni nála a zene, vagy nem üti meg a 60dB-t...
Kérd meg szépen. Ha nem megy akkor rendőrség és birtokvédelmi beadvány.
Én sokszor bömböltetem, de se pasi, se drogos nem vagyok, csak edzek, meg szeretem a zenét, a kemény zenét is, az meg milyen már csendesen?! De reggel meg késő este csendben vagyok.
Ha nem tetszik, költözz tanyára. Igaz, ott meg üvölt a kakas és bőg a tehén. Hát ez van, mást meg te zavarsz, mondjuk, az összeférhetetlen természeteddel.
Az állat hangok meg aközött, hogy a folyamatos hupogást hallod a lakásban óriási különbségek vannak.
Azért nehogy már a kérdezőnek keljen elköltözni, ha egy idióta barom nem képes úgy élni szomszédok mellett, hogy ne zavarja őket.
Inkább az iylen barom költözzön tanyára ott nem zavar senkit.
Az milyen már lakásba úgy hallgatni zenét, hogy a szomszéd ne tudjon pihenni?
Ha már képes valaki beköltözni ilyen helyre, próbálja már meg magára erőltetni az olyan alapvető kultúrát, hogy nem egy saját házban van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!