Miért hiszik a vidékiek, hogy "Pesten" mindenki legalább 800 000Ft nettót keres havonta?
Kérdező!
Ez nem igaz! Én "Pesten" dolgozom (direkt írtam így, már csak azért is alapon) és a "pesti" kollégáim is "Pestnek" hívják. ;)
Én Budán dolgozom, mégis Pestnek mondom... :D Bocs, nem a kérdésre választoltam, de nah.
Amúgy 800-at nem hisznek, de 3-400-at igen, ami viszont tök jogos. És mondjuk, ha Somogy megyében keresel 400-at, akkor elég nagy király vagy, ha Budapesten, akkor meg kicsivel még átlag alatt is keresel...
Tősgyökeres fővárosi vagyok, és pestinek hívom magam és Pestre jövök, nem tudom, honnan jött ez, hogy csak vidékiek pesteznek.
Az meg, hogy itt kolbászból van a kerítés, az az elmaradottabb régiókban van meg inkább, szabolcsi rokonságon látom, hogy mennyire meg vannak róla győződve, hogy nálunk itt minden szuper és két kézzel szórjuk a pénzt, holott egy picányi albérletben nyomorgunk és ezt tudják is, jártak nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!