Miért van az, hogy Magyarországon csak Budapest és vidék létezik?
Mindenhol emberek laknak, ott is vannak idióták és okosak, ugyanúgy mint "vidéken"
Alapból mi az, hogy vidék?
A királyi Felcsút is vidék, meg egy borsodi eldugott egyutcás roma zsákfalu is vidék. Nem ugyanaz a kettő.
Nem járok gyakran Budapesten, így nem ismerem a várost, ezért néha meg kell kérdeznem, mi merre van.
Azt vettem észre, hogy nekik minden messze van. 1 villamosmegállónyi távolságnál, már azt mondják, hogy messze van, szálljak villamosra.
Azt is észrevettem, ha valamire 20 percet kell várni, az már nagyon sok nekik.
3-as, én simán legyalogolok 3-4 megállót is, mert az igaz, hogy várni nem szeretek.🙂
Szerintem egyébként az alapvető emberi tulajdonságokat tekintve nincs sok különbség a pesti és a " vidéki" ember között. Már csak azért sem, mert rengetegen élnek itt olyanok, akik vidékről költöztek fel. Inkább a lehetőségek sokkal nagyobbak, szinte minden karnyújtásnyira van, az utazás az egész városban egyszerűen megoldható. Míg vidéken a kocsi elengedhetetlen volt számomra, addig itt semmi pénzért nem használnám. Pest állandóan vibrál, nagy a pörgés. Én szeretem. Életem első felében egy faluban éltem, most jó pár éve már Pesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!