Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vidékiek! Mi a véleményetek a...

Vidékiek! Mi a véleményetek a budapestiekrol?

Figyelt kérdés
Én azt vettem észre, a szavakat rövidítik. Nem fizetés hanem fizu stb.:)

2018. márc. 16. 21:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
26%
Bunkók, beképzeltek. Le néznek mindenkit aki nem budapesti. Röviden tömören ennyi lenne.
2018. márc. 16. 21:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindenki óvva int a 'pestiektől' mert ott biztos mindenki hazug, csal, lop, erőszakol, erőszakos, agresszív, tisztességtelen, k#va és amúgyis gazdag :D

Nekem sok ottani ismerősöm van, nincs bajom velük egyébként

2018. márc. 16. 21:47
 3/20 anonim ***** válasza:
37%

Néha azt vettem észre, hogy ahelyett, hogy azt mondanák, hogy "ne haragudj, megtennéd, hogy arrébb állsz egy kicsit?" azt mondják, hogy "menj már innen b...szod", amivel talán időt akarnak spórolni hiszen a fővárosban gyorsabban zajlik az élet, mint vidéken.

Meg egyszer meglátogattam ismerősömet Pesten, és a hűtőjében kizárólag hamburgerek voltak. De semmi más. Nem tudom, hogy ez pesti szokás-e, vagy csak főzni lusták szokása, de eddig csak egy pesti hűtőjét láttam, az meg ilyen volt, szóval...

2018. márc. 16. 22:08
 4/20 anonim ***** válasza:
43%
Ééén nem vettem észre nagy különbséget. Kicsit talán magasabb rendűnek gondolják magukat
2018. márc. 16. 22:32
 5/20 anonim ***** válasza:
97%

"Én azt vettem észre, a szavakat rövidítik. Nem fizetés hanem fizu stb.:)"

Gyerünk, kérdező, csak keményen, ne kíméld a budapestieket! :)))))))))

2018. márc. 16. 22:53
 6/20 anonim ***** válasza:
97%
azt vettem észre, hogy sokfélék ők is
2018. márc. 16. 22:53
 7/20 anonim ***** válasza:
93%
"Én azt vettem észre, a szavakat rövidítik. Nem fizetés hanem fizu stb." - Speciel azt a kifejezést, hogy fizu, egy debreceni ismerősömtől hallottam életemben először. :-)
2018. márc. 16. 23:20
 8/20 anonim ***** válasza:
25%

Türelmetlenek,mert kb. 3 percenkènt jàr tömegközlekedèsi jàrmű,de ők azèrt is felprèselik magukat a jàrműbe ha mozdulni sem lehet.

Nincs türelmük vàrni a màsik èrkező buszra,metróra ès ott is verekedèsig fajul ki szàlljon fel.

A metró mozgó lèpcsőin a màsikat fèlrelőkve sietnek a metróhoz vagy a kijàrathoz.

Türelmetlenek az autósok is.

Egymàs anyjàt szídva közlekednek,ha pl. Ha nem indulsz el azonnal mint egy rakèta a kocsival akkor amikor a làmpa zöldre vàltott, màris idegbeteg módjàra nyomjàk a dudàt.

Velem pl.megtörtènt,hogy nem tudtam jobbra kanyarodni,mert balról megàllàs nèlkül jöttek az autók,de a mögöttem lèvő idegbetegen hosszan ràm dudàlt,de èn ezt nem hagytam szó nelkül. Kiszàlltam a kocsimból,odasètàltam a mögöttem lèvő kocsihoz ès illedelmesen megkèrdeztem a fickót,hogy mi a qrva anyàdèrt vagy türelmetlen?

Nem is mert kiszàllni a kocsiból csak gyàvàn kikerült majdnem balesetet okozva szabàlytalanúl kihajtott a kocsisor elè ahol ràdudàltak.

Viszont Budapesten sok a tahó. Tapasztalatból írom mert recepción dolgozom,de ha bejönnek az èpületbe köszönni nem tudnak csak kèrdezni.

Koszt csinàlnak az utcàkon nert simàn eldobjàk a szemetet vagy a cigicsikket. Tehàt igènytelenek is.

Bunkók, önzők.Nem foglalkoznak a màsikkal. Pl. Simàn cigiznek tömegben azzal nem foglalkozva,hogy esetleg vannak olyanok,akik nem bírjàk a büdös cigit.

Ezt folytatva büdösek is.

Cigiznek ès a ruhàjuk,bőrűk,hajuk,szàjuk cigifüst szagú lesz ès így büdösen szàllnak fel a tömegközlekedèsi jàrmüre ahol màsoknak kell szagolni az ő bűzüket.

Lenne mèg mit írnom a róluk,de ennyi is elèg lesz.

2018. márc. 17. 00:57
 9/20 anonim ***** válasza:
89%
Te se véletlen vagy 27%-os, 8-as! Ennyi hülyeséget! De azért kösz, jókat röhögtem :)
2018. márc. 17. 10:34
 10/20 anonim ***** válasza:
86%
Ja, bocs mostmár kicsit jobban állsz :)
2018. márc. 17. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!