Vidékiek, akiknek nincs autójuk. Tudtok boldogulni?
--- A kérdésem kizárólag azokhoz szólna, akik vidéken élnek, és bejárnak dolgozni ----
Hogy megy autó nélkül az élet? Igaz az a mondás, hogy autó nélkül halott vagy, ha vidéki vagy?
Vagy így is megoldjátok az életet?
Én vidékre szeretnék kiköltözni, majd onnan megyszékhelyre bejárni dolgozni. De rühellem az autókat, a vezetésük sem megy, a jogsit is abbahagytam, mert kényszerből rámerőszakolták a szülők meg a régi munkahelyem.
Motorra szívesebben letenném később, mert érdekelnek (A1 vagy max A2), de sokan leszóltak, annak semmi értelme, meg veszélyes is. Meg ugye télen nem sokra mennék vele.
Családot nem szeretnék, házat is úgy vennék, hogy amibe én elférnék aztán jónapot.
Üdv
26F
Mondjuk inkább valami falura gondoltam, nem határoztam meg jól.
De ezek kb. 20-25 km-re lenne a megyeszékhelytől, amiket kinéztem.
a 20-25 km-re lévő településekről kb. 1-2 óránként járnak a buszok, a menetrend úgy van kialakítva , hogy a gyerekek az iskolába, az több műszakban dolgozók és az irodisták is eljussanak a munkahelyükre és haza is érjenek.
Autó nélkül nehezebb az élet, de nem megoldhatatlan. Csupán kényelem kérdése.
Falun lakunk 2 kocsink van, mégis munkába tömegközlekedéssel járunk, mert gyorsabb.
A többit az előttem szóló leírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!