Eredeti budapesti pasik jobbak mint a vidékiek? Elfogadóbbal pl?
Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 21:40
1/7 anonim válasza:
Ez eléggé beszűkült gondolkodásmódra vall.
Azért, hogy valaki városban él vagy vidéken miért ne lehetne elfogadóbb?
2/7 anonim válasza:
Nem! a szomszéd falukban modell kinézetű srácokkal találkoztam 😈
3/7 anonim válasza:
Milyen téren elfogadóbb? Nem túl bíztató, hogy már most úgy keresel, hogy elfogadó legyen...
5/7 anonim válasza:
A budapesti pasik nem ragaszkodnak az idejet mult noi ferfi szerepekhez. Megertik,h elsosorban emberek vagyunk es minden megegyezes kerdese.
A mentalitasban a budapestiekkel rokonszenvezek.
A videki pasik maradjanak a videki noknek.
6/7 asteck válasza:
Mint falun lakó vidéki, ennél nagyobb baromságot rég hallottam. Ez vonatkozik a kérdésre, és az 5-re is. Az ilyen maradjon csak meg a pesti pasiknak, ne kelljen itt vidéken ilyen hülyeséget hallgatnom :D
7/7 kokomfitty válasza:
6-nál a pont. Én városi vidéki meg nem szeretnék olyan városi tyúkot aki elcsodálkozik azon, ha a csirkének tolla van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!