Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Külföldön miért elfogadóbbak...

Külföldön miért elfogadóbbak a kövérekkel szemben?

Figyelt kérdés

Tudom mi lenne a kontra válasz ,akkor költözzön oda.Angliában pl ha egy férfi vagy nő elhízott nem bántást kap hanem megkönnyítik idézőjelben az életét ,itt meg még egy bolt Sincs ahol ilyen méretben ruhákat kapna ,meg megbámulják.

Miért?

2020. aug. 12. 11:43
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
65%

Senki nem gátol meg hogy nyiss egy boltot kövér ruházattal.

Amúgy nem értek veled egyet. Egy kövér emberre ha bármi rosszat szólsz akkor egy szemét vagy, de a kövér emberek rendszeresen szidják a vékony embereket hogy gebék, a gyerekek játszanak csontokkal stb... nekik szabad.

Amúgy engem nem érdekel ha valaki kövér, de ne csináljunk már úgy mintha az lenne a normális. A kövér embereknek nem elfogadni kell magukat hanem lefogyni. Az emberek 95 %-ánál akarat kérdése. A maradék 5 % beteg.

2020. aug. 12. 11:47
 2/49 anonim ***** válasza:
88%
Én nem ezt tapasztaltam, pedig pont az USAban dolgoztam kint néhány évig. Egyáltalán nem elfogadóak, gyakran kibeszélik a kövér kollegát a háta mögött. Horvátországban sem elfogadóbbak mint itthon, szintén tapasztalat
2020. aug. 12. 11:48
 3/49 A kérdező kommentje:
A ruházat csak egy példa volt másban is hátrány éri a kövereket.
2020. aug. 12. 11:49
 4/49 anonim ***** válasza:
81%
Kettes vagyok, még kiegészíteném annyival hogy külföldön kevésbé cukkolták az alkatilag vékony embereket mint itthon (ahol egyből rá van sütve egy alkatilag vékony nőre hogy gebe és anorexiás)
 5/49 anonim ***** válasza:
66%
Azért elfogadóbbak mert többen kövérek. Népbetegség. Magyarorszagon nem nagyon szokták keresni az XXL-es rucikat a nők. Vagyis szokták, de sokkal kevesebben.
 6/49 A kérdező kommentje:
Nem csak nőkről beszéltem nekem a nevelt fiam 140kg például,most fogyózni próbál ez igaz de ruhát venni neki rémálom. Mikor Angliában járt ott meg átlagosnak számított voltak kétmázsás emberek is.
2020. aug. 12. 11:53
 7/49 anonim ***** válasza:
75%
Tedd a szívedre a kezed, és nézz meg pár random fotót mondjuk az angliai emberekről, majd a magyarokról. Én nem sztárolom magunkat, sok negatív tulajdonságunk van, de az angolokhoz képest külsőleg "matyóhímzés" vagyunk. Lehetne azt mondani, hogy az igényességünk miatt, vagy egyszerű genetika, vagy nincs pénzünk elhízni, vagy mert a malteros vödör is edzés, ezt nem tudom megítélni, de nálunk bizonyára pont emiatt kevésbé elfogadók az emberek, mert tudjuk magunkról, ha nincs konkrét betegség, működhet ez így is.
2020. aug. 12. 11:59
 8/49 anonim ***** válasza:
67%

Pont Magyarországon ne lenne népbetegség az elhízás? Hagyjuk már. Sokkal kevesebb kövért láttam külföldön, mint itthon. Viszont külföldön nagyobbak a szélsőségek. Itthon kb minden második vagy harmadik ember túlsúlyos, de lehet, hogy csak +10,15,20 kilóval akár. Németországban, Angliában, Amerikában ez ebben a formábban ritkább, de helyette vannak a nagyon durván elhízott emberek, akihez képes a kérdező 140 kg-os gyereke nádszálnak tűnik. Egyébként én Mo-n egy vidéki megyeszékhelyen laktam, ott volt két extra nagy méretű ruhabolt, amiről tudok. Amúgy nekem is apukám 140 kiló és találunk rá ruhát kínaiban is bőven, sőt, még turkálóban is. Mivel turkálóba rengetegen járnak, szerintem sokan keresnek ott ilyen paraméterekkel.

Amúgy meg a francok számít átlagosnak a 200 kilós :D Angliában is, Németországban is azért az emberek észreveszik az ilyen extrán kövéreket, de nem gúnyolódnak rajtuk, mert tudják, hogy nem illik. Itthon ilyen szempontból bunkóbbak az emberek.

2020. aug. 12. 12:04
 9/49 A kérdező kommentje:
Itt nincs egy kínai boltban sem ruha ami jo lenne rá 175 Cm magas ehhez a sulyhoz.
2020. aug. 12. 12:07
 10/49 anonim ***** válasza:
81%

Netről rendelni esetleg? Első találat googleben: [link]

De biztos van több is. Centik is szerepelnek, nem csak a névleges méretek.

2020. aug. 12. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!