Külföldön miért elfogadóbbak a kövérekkel szemben?
Tudom mi lenne a kontra válasz ,akkor költözzön oda.Angliában pl ha egy férfi vagy nő elhízott nem bántást kap hanem megkönnyítik idézőjelben az életét ,itt meg még egy bolt Sincs ahol ilyen méretben ruhákat kapna ,meg megbámulják.
Miért?
Senki nem gátol meg hogy nyiss egy boltot kövér ruházattal.
Amúgy nem értek veled egyet. Egy kövér emberre ha bármi rosszat szólsz akkor egy szemét vagy, de a kövér emberek rendszeresen szidják a vékony embereket hogy gebék, a gyerekek játszanak csontokkal stb... nekik szabad.
Amúgy engem nem érdekel ha valaki kövér, de ne csináljunk már úgy mintha az lenne a normális. A kövér embereknek nem elfogadni kell magukat hanem lefogyni. Az emberek 95 %-ánál akarat kérdése. A maradék 5 % beteg.
Pont Magyarországon ne lenne népbetegség az elhízás? Hagyjuk már. Sokkal kevesebb kövért láttam külföldön, mint itthon. Viszont külföldön nagyobbak a szélsőségek. Itthon kb minden második vagy harmadik ember túlsúlyos, de lehet, hogy csak +10,15,20 kilóval akár. Németországban, Angliában, Amerikában ez ebben a formábban ritkább, de helyette vannak a nagyon durván elhízott emberek, akihez képes a kérdező 140 kg-os gyereke nádszálnak tűnik. Egyébként én Mo-n egy vidéki megyeszékhelyen laktam, ott volt két extra nagy méretű ruhabolt, amiről tudok. Amúgy nekem is apukám 140 kiló és találunk rá ruhát kínaiban is bőven, sőt, még turkálóban is. Mivel turkálóba rengetegen járnak, szerintem sokan keresnek ott ilyen paraméterekkel.
Amúgy meg a francok számít átlagosnak a 200 kilós :D Angliában is, Németországban is azért az emberek észreveszik az ilyen extrán kövéreket, de nem gúnyolódnak rajtuk, mert tudják, hogy nem illik. Itthon ilyen szempontból bunkóbbak az emberek.
Netről rendelni esetleg? Első találat googleben: [link]
De biztos van több is. Centik is szerepelnek, nem csak a névleges méretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!