Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Külföldön miért elfogadóbbak...

Külföldön miért elfogadóbbak a kövérekkel szemben?

Figyelt kérdés

Tudom mi lenne a kontra válasz ,akkor költözzön oda.Angliában pl ha egy férfi vagy nő elhízott nem bántást kap hanem megkönnyítik idézőjelben az életét ,itt meg még egy bolt Sincs ahol ilyen méretben ruhákat kapna ,meg megbámulják.

Miért?

2020. aug. 12. 11:43
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
83%
A lustaság is betegség, hogy valaki nem mozog? Nem kell pénz ahhoz, hogy valaki tornázzon otthon vagy kirándulni menjen.
2020. aug. 12. 12:52
 22/49 anonim ***** válasza:
86%

20 Nem írtam sehol, hogy a drogfüggőség nem betegség. Példát és ellenpéldát mindenre lehet találni, csak az nem mindegy milyen arányban.

A duciságot pedig nem egyértelmű, hogy most a valós jelentésére használod (max 15 kg-os esztétikai túlsúly), vagy a kóros elhízásra egy eufemizmusként. Kórosan elhízott emberek nagyon nagyon ritkán élnek 70+ évet. Erre sokkal több az ellenpélda, mint a példa.

2020. aug. 12. 12:52
 23/49 A kérdező kommentje:
Ez is ami itt megy kötekedés és nem elfogadás ez annyira nem értem miért megy. Pl én sosem bantottam a vekonyakat az alkoholistakat sem engem nem érdekel otthon mennyit iszik vagy hogy Mivan a kocsmába mert nem járok oda.
2020. aug. 12. 12:56
 24/49 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem kötekedés, csak ezek szerint képtelen vagy racionálisan gondolkodni. Itt a hozzászólók ésszerű érveket sorakoztattak fel, amivel képtelen vagy szembenézni a személyes érintettséged okán, mert a fiadra irányuló támadásnak veszed. Ez hiba részedről. Vonatkoztass el a fiadtól és objektíven gondolkodj el azon, amiket írtunk. Egy kicsit járd körül a problémát, kutass természettudományos források között és be fogod látni, hogy igazunk van.
2020. aug. 12. 13:14
 25/49 anonim ***** válasza:
89%
Igen Angliában megkönnyítik az életét, kapja a dagadtsága miatt a segélyt, amíg szó szerint a halálba nem zabálja magát. Szétfolyik az ágyon, a szíve a légzést is alig bírja kiszolgálni. Jobb is ha ezek kinyírják magukat, undorító elkényelmesedett disznók, a szó minden értelmében.
2020. aug. 12. 13:14
 26/49 anonim ***** válasza:
72%

Tessék, itt egy pozitív példa, de a legtöbb elhízott ember nem ilyen, mint ő, és még ő is bevallja itt a blogjában, hogy ő is hibás az elhízásáért, nem kifogásokat keres, és nagyon aktívan rajta van a fogyáson, példát lehet róla venni:

[link]

2020. aug. 12. 13:35
 27/49 A kérdező kommentje:
26 Ez nem fogyókúra topik,hanem az elfogadás-nem elfogadás a téma.
2020. aug. 12. 14:02
 28/49 anonim ***** válasza:
82%

175 centihez 140 kg? Baszki.

Na ezt pont nem elfogadni kéne hanem segíteni rajta. Az egész élete a vérnyomáscsökkentőből meg a diabéteszből fog állni.

Fogyni meg nem nehéz. Az akaratot összeszedni hozzá nehéz. De azért basszus ez durva.

Amúgy mivel kéne még megkönnyíteni az életét? Semmivel nem ér engem mint 170 cm magas 72 kg aktívan sportoló embert több előny mint őt. Miben szenved hátrányt? Ruházatban? De ha egyszer az én alkatom a normális miért ne erre csinálnának ruhát?

Mi másban? Hallgatlak.

Azt ne mondd hogy nekem könnyű, heti 6-7 alkalommal sportolok, teszek érte hogy ne hízzak el. Ja és kerülök mindent amiben feldolgozott cukor van.

2020. aug. 12. 14:27
 29/49 anonim ***** válasza:
61%

Angliában - ha nem is sokkal, de - valamivel előrébb jár az emberek tájékozottsága, mint hazánkban. Sokkal többen hallottak a felborult bélflóra káros következményeiről, sok ismeret szivárog be a köztudatba angol tudósok munkáiból, ami Mo-ra csak évtizedek múltán kerül csak el.

Senki ne értsen félre! Rühelltem az elhízott embereket, és sokakhoz hasonlóan én magam is lustának, igénytelennek tartottam őket. Ma már tudok egyet, s mást, ami egészen más megvilágításba helyezi az elhízást.

2020. aug. 12. 14:34
 30/49 A kérdező kommentje:
29 Én meg az alkoholistákat ruhellem a szagát sem bírom de nem állok le szapulni őket,mert az ő életük az ő dolguk nem állok le téríteni őket mint ha valaki kövér jön a sok megmondóember.
2020. aug. 12. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!