Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Külföldön miért elfogadóbbak...

Külföldön miért elfogadóbbak a kövérekkel szemben?

Figyelt kérdés

Tudom mi lenne a kontra válasz ,akkor költözzön oda.Angliában pl ha egy férfi vagy nő elhízott nem bántást kap hanem megkönnyítik idézőjelben az életét ,itt meg még egy bolt Sincs ahol ilyen méretben ruhákat kapna ,meg megbámulják.

Miért?

2020. aug. 12. 11:43
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

39 és ez esetben mit javasolsz vágja le a felét ha buszra megy?

Van aki ezt nem csípi van aki a bömbőlö gyerekeket,van aki a büdös embereket ....sajnos a tömegközlekedés már csak ilyen.

2020. aug. 12. 15:36
 42/49 anonim ***** válasza:
88%
Üljön le úgy, hogy más is elférjen. A repülőn a nagyobb ülésért felárat kell fizetni.
2020. aug. 12. 15:37
 43/49 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező te valami szellemileg sérült ember lehetsz. Nézd meg a south park ide vonatkozó részét mikor Cartman is a kis elektromos kocsival akar vásárolni. És szaladj el vegyél a srácnak 3 zacskó chipset 2 liter cukros kólával, nehogy leessen a cukra!
2020. aug. 12. 15:42
 44/49 A kérdező kommentje:

43 Nem vagyok szellemileg sérült ellenben te az lehetsz ha másokon gúnyolódsz és ezen éled ki majad ! rajtad is biztosan lehetne fogást találni, biztosan te sem vagy tökéletes.

Én nem azt irtam,hogy ezért dicsérni kell vagy hazudni hogy ez szuper dolog,csak elfogadni és nem bántani.

2020. aug. 12. 15:46
 45/49 anonim ***** válasza:
75%

De ki bántja őket? A gépészmérnök aki nem tervezi olyan szélesre a buszt, vagy ki?

A kövérek még mindig sokkal többet gúnyolódnak a normál alkatúakon mint fordítva.

Elfogadás? Nem elfogadni kell őket hanem segíteni rajtuk.

Ja fogadjuk el őket. Az aorta kedveli ezt... :)

2020. aug. 12. 15:50
 46/49 A kérdező kommentje:
45 Nem szoktunk gúnyolódni a normál alkatúakon,mondjuk ez is igaz hogy van aki meg rájuk tesz megjegyzést. Itt tényleg nem megy az elfogadás.
2020. aug. 12. 15:53
 47/49 anonim ***** válasza:
8%
Én is azt tapasztaltam, hogy itthon egyáltalán nem befogadóak és nyitottak az emberek, hanem éppen ellenkezőleg. Ettől még nem jelenteném ki, hogy külföldön sokkal jobb, mert ez is sok mindentől függ (az én személyes tapasztalatom is ez, de attól ez még nem átfogó). Itthon viszont sokszor tényleg csak a marakodás, kritizálás, szapulás, beszólogatás, cöccögés, bunkóskodás megy... Ez nem csak az elhízottak ellen irányul, de szerintem a kérdezőnek igaza van abban, hogy a túlsúlyos emberek bizony igen sok bántást szenvednek el itthon. Nagyon nehéz nagy méretű ruhát kapni (és akkor még csak arról beszélünk, hogy jöjjön rá és az szóba sem kerül, hogy tetszik-e vagy illik-e hozzá) és bizonyára gondot okozhat sokaknak a tömegközlekedés is stb., de itt mondjuk a piac egy döntő szempont... Ugyanakkor érzelmi vagy empátia terén, ez a kérdés szerintem nálunk tényleg a béka segge alatt van. Én is voltam túlsúlyos, de van 100+ kilós ismerősöm is, tudnék mesélni... Amikor elmész orvoshoz és semmilyen panaszoddal vagy tüneteddel nem hajlandóak foglalkozni, mert a legegyszerűbb mindenre ráhúzni, hogy "dagadt vagy, fogyjá' le". A kövér embert akkor is megszólják, ha nem mozog, mert akkor egy lusta tetű és akkor is, ha sportol, mert akkor meg béna, ügyetlen, lötyög stb. Megszólják, ha egészségesen étkezik, mert "mit gondol, majd ettől jobb lesz, persze, kit akar átvágni, majd otthon bevág egy féldisznót" és akkor is, ha egészségtelen ételt eszik, mert akkor meg tessék, megérdemli. A kövér embert egy kupac szemétnek tartják, mert nincsen benne semmi emberség, igénytelen, lusta, buta és mégis milyen pozitív tulajdonsága lehetne, a saját testét nem képest karban tartani, nincsen semmi akaratereje. Ebből kifolyólag mindenre totálisan alkalmatlan. Természetesen tuti ronda és büdös. Biztosan bunkó és elviselhetetlen a természete, mert a saját önmaga ellen irányuló gyűlöletét vetíti ki másokra. Ja, és egyértelműen mindenki azért hízik el, mert zabál és egész nap csak a fotelben tesped. Tudnám még sorolni... Örülök neki, ha valaki szerint ilyen nincsen, nem jellemző stb., de még én is megtapasztaltam ezek közül párat (pedig rajtam összesen 15 kg felesleg volt..., szóval nem is 140 meg 150 kg voltam). Persze, ezekkel (a kéretlen "tanácsokkal", a bunkó megjegyzésekkel, a gónyolódással, a diszkriminációval stb.) mind semmi baj nincsen, mert mindez csak az egészség jegyében történik...
2020. aug. 12. 19:37
 48/49 A kérdező kommentje:

Igen pontosan erre céloztam Enis egy kövérnek simán megmondják ,hogy ne edd meg azt a hamburgert igyis kövér vagy.

De ha én mennek oda a kocsma előtt és kitépnem a kezéből a poharát hogy Pistabácsi magának már taccson van a mája nem hiányzik az a deci pálinka... nos akkor én lennék a legnagyobb a bunkó. Persze nem tennék ilyet ez csak egy feltételezés, de sokszor ez a kettős mérce megy.

Vagy fiatal,jó genetikájú kamaszlány eszi a csokis crossant és energiaitalt , de ránéznek csak azt látják vékony így nem szólnak semmit de neki sem egészséges ezeket ennie.

Csak ilyenkor mégsem jön elő az egészségtudatosság és csak a kövéreket sikk megszólni.

2020. aug. 12. 20:34
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

48 Azért ez nem túl gyakori eset szerintem, hogy egy vadidegen kövér embernek beszól valaki, hogy miért eszik azt, amit. Még egy ismerős sem tesz ilyet ok nélkül.

Igaz én már nem vagyok kamasz, de nekem szólt már be kövér amikor egyszer látott csokit enni, hogy bezzeg ezt eszem, mégis vékony vagyok. Igen, csak azt nem nézi,hogy én egy nap mit és mennyit eszek, azt se irigyli tőlem amikor hetente 4 alkalommal elmegyek 1-1,5 órás edzésre, ahol az edzés végén majd' összeesek a fáradtságtól. Azt bezzeg észreveszi, mikor hetente egyszer eszem egy csokit. Na ennyit erről.

2020. aug. 12. 23:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!