A felső szomszédunk egy család, szerintem két kicsi gyerekkel. Nem láttam még őket soha, mintha egész nap otthon lennének. Rendszeresen, minden nap a két szülő mint a vadállatok üvöltenek egymással, órákon keresztül is, néha többször. Főképp a gyerekek miatt szomorít el, nekem is van egy kislányom, volt már, hogy hajnalban felébredt, aztán hallottam, hogy megint üvöltöznek és arra kelt fel. Néha szerintem szék vagy kisasztal méretű tárgyakat dobálnak egymásra, de egyszer olyan hangja volt a puffanásnak, mintha egymást, vagy a gyereket vágták volna földhöz. A férjem szerint nem kéne beleszólni az életükbe, de nekem már lassan bűntudatom van, hogy nem teszek semmit a gyerekek érdekében. Egyáltalán jobb-e a gyerekeknek, ha feljelentést tennék?
Meg nézz meg egy-két régebbi gyerekgyilkosságról meg erőszakról szóló hírműsort, mindegyikben van 1-2 olyan szomszéd, aki hallotta a dolgokat, de “nem akart belekeveredni”, meg “úgy gondolta, más már szólt a gyerekvédelemnek”!
Ha úgy hívsz rendőrt, hogy “a szomszédék veszekednek, hangoskodnak, bútorok csapkodását hallod és aggódsz, mert a gyerekek nagyon sírnak”, akkor rá fognak nézni a gyerekekre is.
2021. dec. 7. 21:19
13/15 anonim válasza:
Szerintem van esélyed ellenük, ha gyereked van, aki nem tud miattuk pihenni. Ez minden hivatalt meghat. Jah, meg ha nagydb, sugárzó férfi vagy, aki kikéri magának.
2021. dec. 8. 00:38
14/15 anonim válasza:
Én a férjemmel együtt, ha rá lehet venni, felmennék hozzájuk, amikor későn dobálóznak, hogy meglássam, milyenek, mit mondanak, de csak szép szóval kérném, mert nem tudtok tőlük aludni. Lehet,hogy kábítószeresek, úgyhogy ha nem hagyják abba, nyugodtan jelentsd fel őket.
2021. dec. 8. 14:18
15/15 A kérdező kommentje:
Pont attól félek, amit a 12-es ír. Akkor ugyan úgy szárad az én lelkemen is.
A férjem nem akarja őket felnyomni, mert attól fél, hogy a faszi lejön és rám töri az ajtót amíg ő nincs itthon.
Szerintem egy névtelen levelet nem lehet lenyomozni a gyámügynek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!