Lakótelepeken belül inkább tégla, vagy panel lakásban élőknek van nagyobb eséllyel vidéki telke, nyaralója?
Sziasztok,
közvélemény kutatást végzek egyetemi tanulmányomhoz.
Előre is köszönök minden értelmes választ!
21/F
Nem ezen múlik...
Én laktam panelban (légkondicionáltan nem volt rossz) és téglában is, de nyaralóm sosem volt, a kertesház gondolatától is hányingerem van.
Az egyetem mögé meg fölösleges bújnod, mert ez így módszertanilag egy intézményben sem állja meg a helyét.
Ez a kérdés értelmetlen. Van olyan csótányos panel lakó, aki hitelből 20 milliós autóval jár. (Nagyképű pózerkedés a közönségnek)
Azthiszed, higy mennyire jómódú, de közben nem is.
És van a másik véglet, aki mondjuk téglásházban 20 éves autót használ. Vehetne ferrarit, de minek? Ez is megfelel a céljának ràadásul a nav sem figyel fel rá.
Ugyhogy a látszat néha igenis csal. Nem a panel,tébla dönti el, mid van valójában. 21 évesen lehetne értelmesebb kutatásod...
Semmi köze ahhoz hogy ki milyen típusú lakásban él, és van-e hétvégi háza. Nagyszülőknek annak idején közbe jött ez-az ami nem tette lehetővé már hogy kertes házat vehessenek, így maradt a panel, és vettek egy földrészt amire családi segítséggel építettek egy 60nm körüli kis házat.
Sajnos a cigányok elszaporodása miatt, mi unokák már nem élvezhettük a telket ugyanis a szülők döntöttek 2007 környékén hogy leveszik róla a kezüket és sorsára hagyják az épületet mert életveszélyes volt már kijutni, apuékra is támadtak a férgek anno, de sikerült mégis eladni és egy vállalkozó kedvű ember vette meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!