Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ismert ek olyan családot ahol...

Ismert ek olyan családot ahol a megélhetés miatt potyogtatják ki tonnaszámra a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Én sajnos igen és fehér emberekről van szó😫 lassan már 10 gyerek lesz…gondolom a megélhetés miatt. annyira nem értem az ilyet. Ez valójában olyan szomorú.

2021. nov. 15. 14:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Az első válaszolót hidegzuhanyként érinthette, hogy a kérdező is kihanhsúlyozta, fehérekről van szó. Sajnos ott is vannak állatok. Nem csak a cigóknál.
2021. nov. 15. 15:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak CSOK-os gyereket ismerek, egyenlőre egyedül van, nem jött még a tesó, a saját szülei úgy hivatkoznak a gyerekre, hogy "az első számú a sorban." WTF LOL.

Egyébként olcsó a sok gyerek, ha cserébe nem költesz rájuk.

2021. nov. 15. 15:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak sokan nem számolnak azzal hogy 3 gyerekre 18 év alatt jóval több elmegy mint 10 milla...

18év x 12hónap= 216 hónap

10.000.000ft/216 hónap= havi 46.296ft

46.296 forintból el lehet tartani 3 gyereket egy hónapban??? Szerintem nem!

2021. nov. 15. 16:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Durva, hogy rongyos 10 milláért emberek életeket kockáztatnak. Magyar embernek ez a mindent megváltó összeg?

Nekikezd hitelből építkezni, majd sírnak a megemelkedett építőanyagok miatt. Aztán leáll az otthonépító projekt... Ez nem más mint egy fityesz csapda. Amit a sok alkartetkós proli szépen beszopott.

Na mindegy :D

2021. nov. 15. 16:31
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A szomszédom lányunokája tavaly vette fel a babaváró hitelt. Nem tudom, született-e azóta gyereke, de a lány apja csak ennyit mondott erre: "Akkor mostmár lehet GYÁRTANI a gyerekeket!". És ez az ember apa!

2021. nov. 15. 17:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hála a jó istennek nem (legalábbis személyesen nem).
2021. nov. 15. 18:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, aki az 1-2-t is ezért kölykezdte ki magából, tehát nem is kell a nagy számokkal hadakozni.
2021. nov. 15. 20:45
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ők kokerók, úgyhogy...
2021. nov. 15. 23:36
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyik albérletemből akkor költöztem ki, mikor a szomszéd (aki amúgy nem volt rossz arc, vendéglátós volt ő is) két hangos, visító gyerek után beközölte, miközben füvet szívott a gangon (mert "kivagyok idegileg ettől" - nem mondtam neki, hogy akkor én mit szóljak, hogy nem is az én gyerekeim, de otthon 0-24-ben hallgathatom), hogy jön a harmadik baba, mert CSOK, meg autó, és elvileg másfél éven belül vesznek kertes házat.

Nekem meg két hónap volt hátra a szerződésből, jó lakás, korrekt tulaj, nagyon gondolkoztam azon, hogy hosszabbítsak-e, aztán rájöttem, hogy másfél év rengeteg idő, és a saját faterjuk rászokott a fűre mellettük, akkor rám mi várna :D

És ez egy viszonylag normális fehér pár. Akik egy gyereket akartak eredetileg.

2021. nov. 17. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!