Mit lehet tenni, ha az a gyanúm, hogy a lakótársam ellopta a laptopomat?
Egyetemista vagyok. Nem jutottam be kollégiumba, ezért albérletbe kényszerültem. Egy 50 körüli iszákos nő a lakótársam. Vasárnap utaztam fel, a laptopot a bőröndbe hoztam. A bőröndöt nem pakoltam ki, csak ma. De a laptop nem volt benne.
Gondoltam hogy lehet, hogy otthon hagytam.. De nem. Hazatelefonáltam a szüleimnek, de azt mondták, átnézték a lakást ès otthon nincsen. Csakhogy itt sincs. A bőröndben kellett volna lennie, mert nem vettem ki vasárnap.
Én a nap nagyrészében nem vagyok otthon. Ez meg otthon van, nem dolgozik
Nincs meg
Én nem tudom honnan van, de előző hónap végén is tőlem kuncsorgott, persze nem adtam neki
Gondolom valami részmunkaidős, de a nap nagyrészében ott vannak
Meg ki tudja hány havi lakbérrel van elmaradva?
Ma voltam bent a szobájában, úgy kiütotte magát, hogy hiába vertem az ajtót, nem ébredt fel
Átnéztem a szobát, de a laptop nincs
Nem.
Ha nem tetszik a kérdés, nem kötelező válaszolni, ne rontsd a levegőt
De most tényleg, reálisan.
Ha egy ilyen alak széttúrta volna a bőröndödet valami értékeset keresgélve (mert ugye nem tudta, hogy laptop lesz ott), gondolod, hogy pont olyan rendet hagyott volna ott, mint előtte..?
Ha kutatott volna, feltűnt volna, de neked az volt az első gondolatod, hogy otthon hagytad, szóval a bőrönd nyilván rendben volt.
Kicsi az esély így, hogy lopás lett volna.
Akkor hova tűnhetett? Kámforrá vált?
Van egy férfi, akit néha át szokott hívni. Szerintem annak adhatta oda a laptopot és az csempészhette ki a lakásból.
Voltam a rendőrsegen, de azt mondtak ott is, hogy nem valószínű, hogy megtalálják
Azért még nézz körbe otthon...
És szokj rá, hogy zárod a szobád ajtaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!