Mit tehetek, ha a szomszédom a kapum elé parkol?
Figyelt kérdés
Ikerházról van szó, a ház előtt kialakítva 1-1 parkoló, amely a tulajdonosoké, azaz egyik az enyém a másik a szomszédé. Gyakran a szomszédhoz haverok érkeznek és ilyenkor a haver foglalja el a szomszéd parkolóját ő pedig az enyémet. Többször szóltam már neki emiatt, de nem foglalkozik vele. Közterületnek számít a kapubehajtóm? Ha igen, akkor milyen szabályos eszközzel tudnám megakadályozni, hogy a szomszéd elállja a kapum?2021. szept. 26. 08:39
41/47 A kérdező kommentje:
Melyik törvény mondja ki, hogy én felejtettem ott azokat a szegeket? Minek állt oda!
2021. szept. 28. 12:48
42/47 anonim válasza:
Szándékos károkozás. Ráadásul beléphet egy gyerek vagy kutya is. A filléres kamerák világában pedig esélyes, hogy valakinek lesz róla felvétele, hogy te raktad oda a szögeket.
43/47 A kérdező kommentje:
Persze valószínűleg kamera fogja venni, hogy kiesik a zsebemből pár szeg.:D Szándékos károkozás pedig meg azért nem, mert nem én mondtam neki, hogy álljon a szegekbe.:) A parkolómra azt szórok amit akarok...egyébként meg már nem aktuális a kérdés, szóltam neki és a helyére parkol be.Ennyi.
2021. szept. 28. 13:31
44/47 anonim válasza:
Nem a te parkolód, tévedésben vagy továbbra is.
45/47 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a véleményed. Mondtam már, hogy nem aktuális a kérdés? Felfogtad?
2021. szept. 28. 14:38
46/47 anonim válasza:
Kérdező, de ez szándékos károkozás. Vagy ugye ha bosszúból a szomszéd kiszúrja a te kereked az sem lesz az, mert senki nem mondta, hogy vegyél gumikerekű autót. Miért nem jó neked a fakerekű szekér? És igen, simán veheti kamera, pont az ilyen irigy gyökerek miatt féltik sokan a tulajdonukat.
És megbeszéltük ezerszer, hogy nem a te parkolód a közterület.
Komolyan mondom, hogy inkább egy helyfoglaló szomszéd, mint te.
47/47 A kérdező kommentje:
#46: Befejezted hisztis p&csa? Melyik szó nem volt érthető az előbb?
2021. szept. 29. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!