Van-e valami remény? A szomszédom hétköznap folyamatosan üvöltözik, hétvégén pedig bulikat szervez. Rendőr, szép szó, büntetés nem használ. Elköltözni nem tudok. Birtokvédelmi eljárásnak nem látom értelmét. Nem tehetek feljelentést? Panelház.
Ha bulit szervez, akkor úgy érzem, hogy joggal hivom ki a rendőröket. Azonban az üvöltözésével nem tudok mit kezdeni. Azért üvölt, mert számitógépes játékokkal játszik. Üvöltésre azért nem próbáltam rendőrt hivni, mert késő este abbahagyja, tehát legalább aludni tudok. Egyszer beszéltem vele, és azt mondtam, hogy üvöltözzön nyugodtan, csak bulit ne szervezzen, hogy legalább aludni tudjak.
Viszont az üvöltése még a bulizásnál is hangosabb és elviselhetetlenebb. Egyszerűen csak fekszem az ágyban, ő random elüvölti magát, én meg szivrohamot kapok. Rámegy az egészségem, az életem, mindenem.
Úgy érzem, hogy nincs remény.
Nálunk is orditozos szomszéd van(volt).
3 évig turtunk, annyira, hogy én már iszonyú szorongó lettem stb. Ha elmentem a lakása előtt, mindig kiszolt, hogy a ku,va anyád (és még sorolhatnám). A lakásban folyamatosan ordított felfelé meg verte a plafont, közben nyomta, hogy "megöllek, meghalsz" meg hasonló szövegeket, egyszer úgy ment el mellettem, hogy egy kés volt nála.
Rendőrség szintén nem ért semmit, önkormányzatnal annyit mondtak, H fogjon össze az egész lakóközösség, akkor esetleg lehet valamit tenni (gondozás alá vetetni).
A lakók a lépcsőházban többen féltek ettől a csavotol. (A családom engem is féltett, mert az ilyen mindenre képes..)
Aztán egyszer a birka turelmu ferjemnel valami elpattant.
Lement hozzá és levert neki egyet és közölte vele, hogy nem muszáj egynél leállnia. Először persze jött H rendőrt hív stb, de a férjemnek sikerült "meggyőznie" hogy álljon le, mert nem ez lesz az utolsó találkozásuk.
Azóta nálunk síri csönd van. Nem mondom, hogy ez jó megoldás, sot. De van, akinél csak ez segít.
#4:
Azzal csak annyi a gond, hogy azokat a dolgokat sem fogod benne meghallani, amiket meg kéne.
Ipari fulvedot lehet hasznaltan is venni olcson!!
A telefont rezgore allitod melletted uvegaszton (uveglapot tegyel az ejjeliszekrenyre) es ugy meghallod az ebresztot egy erosebben rezgo telefonnal.(tipik nokia regi telok)
Ha bulit szervez,utana alszik. De akkor te tv-zhetsz hangosan vagy csongeted a telodat hangosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!