Nagybátyám folyamatosan flörtöl anyukámmal. Hogyan kellene ezt megoldani?
Mostanában egyre többször átjön a környékbeli településről Laci, a nagybátyám. Apának az öccse. Ekkor anyuval jókat röhögcsélnek, viháncolnak. Elbeszélgetnek, kávézgatnak és mindig valami hülye ürüggyel bezárkóznak. Hol meg kell szerelni az ablakot, hol ruhát kell megvarrni, a tv-t kell beállítani. Ilyenkor bent vannak 20-60 percet bezárkózva, és hát.. Nagyon idegesítő, mert utána meg jókat kuncognak és cigiznek. Anyu meg apával utána jópofizik, apa meg az egészről semmit sem sejt. Egyszer meglestem anyuékat: anyu pucsított, Laci pedig éppen hátulról udvarolt neki.. Laci köztiszteletben álló személy volt, ezalatt jól megszedte magát és nagy csajozós. feleségétől is elvált.
Volt már bírósági (nő)ügye, de gazdag és jó kapcsolatai vannak a párt révén, így nagy baja nem lett. Apuval pedig sokat dolgozik és mégsem keres jól gépkocsivezetőként, mondjuk nem is polgármester és nem is volt az soha.
Ha elmondom apának, félek kárt tesz anyuban és Laciban is. Mondjuk utóbbi nem érdekel. Nagyon hirtelen ember. Szóval ez a verzió nem játszik, nem szeretném ha Laci miatt apu börtönbe kerülne. Nem tudom mit tegyek, de ez így nagyon nem jó.
Hátulról megdugás = flörtölés? Hát nem is tudom, errefelé nem. Amúgy kamu, lapozzunk. Ha netalántán mégsem:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!