Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Megkergetett 2 kutya mert az...

Megkergetett 2 kutya mert az egyik szomszéd nyitva hagyta a kaput. Ha bajom lett volna, felelősségre lehetne vonni a szomszédot?

Figyelt kérdés
Jöttem hazafele mikor már az utcába fordultam, láttam, hogy 2 középtermetű kutya bámul engem. Megálltam egy pillanatra, mert féltem hogy nekem szaladnak. Szemeztünk 1-2 percig majd meguntam a várakozást meg elég hideg is volt, így megindultam a házam felé. De egy másik szomszéd kutyája (aki kerítésen belül volt) elkezdett hirtelen rám morogni, ugatni amitől megijedtem és elkezdtem lassan szaladni, erre a 2 utcán lévő kutya felém vette az irányt, és ugatva rohantak utánam. Még szerencsére hazaértem időben, nem kaptak el, de nagyon meg voltam ijedve.

2021. szept. 22. 16:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
A vejem alkalmazottját pár hete mart halálra két kiszökött kutya.Állítólag korábban is kapott már egy szigorú ejnyebejnyét a kutyák gazdája, látjuk,mekkora visszatartó ereje volt.
2021. szept. 22. 17:47
 12/16 L.J 23 válasza:
15%

Miért futsz azért mert rád morgott egy kutya? Jó hogy funak utánad a kutyák azt hiszik játék van.

1. Ha félsz attól hogy a kutya morog akkor nem menj ki az utcára.

Ezért nem kell elaltatni a kutyát.

Te és mindenkinek milyen lenne ha egyszer Csak lelőnének. De azt mindenki lezárja hogy mi ugyan ezt csináljuk mert mi is gyilkolunk oljuk egymást de nem a kutyát egyből elkell altatni közbe meg az embereket kéne lelőni nem az élővilágot

2021. szept. 22. 18:06
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
#12 bolond vagy?
2021. szept. 22. 18:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Játék? Ha szerinted egy kutya pusztán játékból ered utánad akkor nagyobb idióta vagy mint amilyennek ez után a komment után tűnsz.

A kutya nem azért ered utánad,ha elfutsz előle,mert játszani szeretne.Vadászösztön,azonnal zsákmány vagy.

Azt meg had ne kockáztassa már meg egy dög kedvéért,hogy szét szedik vagy csúnya sérüléseket szenved..

A saját életeddel és egészségeddel úgy játszol ahogy akarsz,de másnak ne tanácsolj hülyeségeket.Ha egy kutya morog az utcán és utánad indul,gazda pedig sehol akkor tűnj el onnan a lehető leggyorsabban akár kéreszkedj be valakihez,vagy ugorj be egy kutyátlan kertbe ameddig el nem mennek.

Bármi jobb,mint a kutya alatt végezni,felborít és főleg 2 pillanatok alatt szét szed ha nincs segítség.

2021. szept. 22. 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem altatják el a kutyát egy feljelentés alapján, sokszor még akkor sem, ha halálos sérülést okozott. A feljelentés alapján viszont megbírságolhatják a gazdát, amit senki sem szeret, sérülésnel meg befigyel egy felfüggesztett. Én viszont azt mondom, hogy aki felelőtlen, az megérdemli ezt.
2021. szept. 22. 21:47
 16/16 anonim ***** válasza:
63%
Megjegyzem előre kutyarajongó vagyok, volt is, most pont nincs, nagytestű, örző-védő jellegű kutyám több is. De! Ilyen helyen, ahol ilyen gazdik vannak, mert a gazdi a hibás mindig, hordjatok gázspray-t, aki nem tudja másképp megvédeni magát. 1x-2x lefújod a kutyust, többet nem megy oda, gyorsan tanulnak. A hatóságra senki ne számítson, mert amíg nincs komoly baj, addig nem csinálnak semmit. Csak ha te hozzád másznak be a C-k és megtépi a kutya a C-gyereket. Na, akkor bajban vagy! Van kimondottan kutya elleni gázspray. Ha több kutya van, mindig van egy hangadó, úgymond falkavezér, azt kell elintézni, lefújni elsőnek.
2021. szept. 26. 09:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!