Baj ha én nem vagyok képes elköltözni Pestre vidékről? 20/f
Most végeztem az iskolával, van szakmám, és mindig is vonzott BP hogy milyen jó lesz majd tele voltam illúziókkal. Itt vidéken családi házban élünk, van nagyon jó munkám, szeretnek a kollégák, elég szépen meg is vagyok fizetve de így van bennem egy kíváncsiság hogy jaj nekem oda kell mennem Pestre.
Be is adtam az önéletrajzom. És nem tudom de állásinterjún már teljesen el voltam bizonytalanodva végül szégyen, nem szégyen de megköszöntem a lehetőség. Ott élesben futott át minden az agyamon, hogy nem köt ide semmi, félénk vidéki srácként egyedül nem tudnék magam mögött hagyni mindent, élni egy kis albiban a kerteshaz után, túl kicsinek éreztem magam ott, túl sok új inger ért és bepánikoltam. Rájöttem hogy van nekem nagyon jó állásom, és valószínűleg pár év múlva kertes házat tudnék ott venni míg itt Pesten egy aprócska lakást.
És igazából most úgy érzem hogy jól döntöttem de bennem van hogy meg se próbáltam, gyáva vagyok , nem mertem kilépni a komfortzómámból. És most ostorozom ilyenekkel magam és nem tudom jogosan e .
Én éltem pár évet Budapesten, de soha többé! Én is úgy indultam neki, jaj de jó lesz meg minden, de hamar ki is ábrándultam.
Egy szóval tudnám jellemzni: Lélekölő. Menekültem a végén már.
Nincs az a munka, nincs az a karrier, ami miatt érdeems lenne odaköltözni.
De persze ez én vagyok. Sokan szeretik. De azért az sem mindegy milyen típusú ember vagy. Ha visszahúzódó akkor szerintem jobb választás vidék. Szerintem munka miatt sem érdemes odamenni, már egyre több helyen lehet otthonról is dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!