Elköltöznél egy jó árú, kényelmes albérletből szemét szomszéd miatt?
A közvetlen szomszédunk nagyon gonosz nő. Ő a házmester, mindig hívogatja a tulajdonost mindennel. Az első fél évben minden héten kétszer le kellett fényképeznünk, hogy felmostuk a folyosót, mert mindig azt hazudta, hogy nem. Aztán ezt már meguntuk, és nem vagyunk hajlandóak bizonygatni, neki is megmondtuk. Azóta nem takarít egyáltalán, ami vicc, mert amúgy az ő feladata kitakarítani a lépcsőházat. Azt az egy folyosót nem takarítja ki csak, ahol ő (és mi) lakik. A koszt a lábtörlőnkre sepri. Azt mondta feljelent állatkínzásért, mert van egy kutyánk a panelban. A pincéből ki akarta dobatni a cuccunkat másokkal, mert hogy szerinte rendetlen volt. Ennek a nőnek a fia drogos és rendesen félek tőle. Mindig kinézek indulás előtt, hogy nincsenek e kint, stresszes.
A felső szomszédom meg bolond, olyanokat mond, hogy az egyik szomszéd drogot főz és ehhez az ő lakásából szívja el a levegőt. A másik szomszéd nénire azt mondta, hogy felár hozzá, amikor nincs otthon és lop a hűtőjéből. Nekünk télen vergődött, hogy miattunk van jégverem a lakásában, mert bukóra nyitjuk az ablakot.
A közös képviselő is elég szemét. Direkt bedobál értesítőket a tulajdonosnak, pedig nagyon jól tudja, hogy nem laknak itt, és többször kérte, hogy levélben küldje. Meg amikor egyszer fizettem a közös költséget, akkor valakivel beszélt és tök parasztban mondta neki, hogy mindjárt mondja tovább, csak "ezt" elintézi. És én voltam az "ez".
Szóval röviden a lakást meg a környéket szeretem, de a házat a szomszédokkal gyűlölöm.
Szerintetek érdemes költözni, vagy mindenhol ez vagy hasonló vár?
Az ár nem emiatt volt jobb egy kicsivel. A tulaj anyukája lakott itt, de meghalt. A tulaj 300 kmre lakik, gyorsan akarta kiadni, ezért kicsivel aláment a szokásos árnak. Nem lakott itt korábban bérlő, ez is a bajuk velünk.
Köszi a válaszokat.
Elég gáz,én is tudom milyen úgy hazamenni,hogy azt gondolod,
csak kint ne legyenek....Ne is lásd őket.
Viszont ha csend van, tudtok úgy élni ahogy akartok,
teszem azt délután le akarsz pihenni pár percre, és tudsz is,
akkor az egy jó hely...
Akárhová mész,valami hülye úgyis lesz.
Takarítsatok szépen, tegyetek rá ha ő nem is takarít.
Nem nagy fáradtság, a tisztaság meg mindenkinek jól esik.
A többi hülyével meg nem is foglalkoznék, kettyósak mindenhol
vannak. A csend az viszont fontos,ha azzal nincs gond akkor
ettől én boldogan élnék ott.
Én ezért nem költöznék,le kell szarni az idióta szomszédokat,nézz át rajtuk és ne szólj egy szót se hozzájuk.Te takaríts fel ahogy kell a többi meg ne érdekeljen,te megtetted ami a kötelességed az hogy az unalmas életű mama mit csinál mindegy.Ha odasöpri hozzád a koszt kend fel az ajtójára.
Az a baj ha elköltöznél akkor sincs garancia hogy a csomó szomszédból mindenki normális legyen sőt lehet roszabb lesz pl valaki egész nap hangos és nem tudsz pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!