Elköltöznétek olyan helyről ahol a szomszédok fizikailag is rátok támadnak?
Figyelt kérdés
A szomszédaim rám szzoktak támadni.Legutolsó eset az volt amikor nem tudtam kinyitni az ajtót,mert beragadt és a 46 éves nő rámtámadt egy vasrúddal.A 63 éves anyja pedig üvõltözött,hogy"hívd a rendőrséget" És utána azt hazudták,hogy én támadtam rájuk.De már rendszeresen rám szoktak így támadni.Mindent verekedéssel oldanak meg.És még a nők is verekszenek ebben a családban.Elköltöznétek ha ilyen szomszédaitik lennének?2020. szept. 27. 12:02
1/20 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem én férfi vagyok.
2020. szept. 27. 12:03
3/20 anonim válasza:
Valami retardált horda mellé költöztél, vagy mi a lófsz?
Én bekameráznék mindent, még magamat is és feljelenteném őket.
De előtte, egy békésebb szituációban megkérdezném, hogy egyébként mi bajuk van, mit várnak ettől, milyen céllal teszik, stb.
5/20 A kérdező kommentje:
#4 A külsejükön nem látszik,de a viselkedésük miatt én is erre gondolok,hogy azok.
2020. szept. 27. 12:09
6/20 anonim válasza:
Ha megteheted, költözz el. Ez nem lesz jobb, sajnos.
8/20 A kérdező kommentje:
#7 Valószínűleg azt szeretnék ha egyedül az övék lenne itt minden.Csak ez egy társasház.
2020. szept. 27. 12:28
9/20 anonim válasza:
És a többi szomszéddal milyenek?
10/20 anonim válasza:
Ez így nagyon durván hangzik.
Mindenesetre általánosságban, ha a szomszéd vasrúddal megtámadna a lakásom előtt, utána ő költözne el. Gyorsan. Ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!