Elköltöznétek olyan helyről ahol a szomszédok fizikailag is rátok támadnak?
Figyelt kérdés
A szomszédaim rám szzoktak támadni.Legutolsó eset az volt amikor nem tudtam kinyitni az ajtót,mert beragadt és a 46 éves nő rámtámadt egy vasrúddal.A 63 éves anyja pedig üvõltözött,hogy"hívd a rendőrséget" És utána azt hazudták,hogy én támadtam rájuk.De már rendszeresen rám szoktak így támadni.Mindent verekedéssel oldanak meg.És még a nők is verekszenek ebben a családban.Elköltöznétek ha ilyen szomszédaitik lennének?2020. szept. 27. 12:02
11/20 anonim válasza:
Orrbavágnám v 2x oket, aztan biztos visszavennenek az arcukbol.
12/20 A kérdező kommentje:
Ők már 1974 óta itt laknak.Ők építették ezt a házat a rokonsággal.Csak a többiek már elköltöztek.Ebből a családból ők maradtak itt egyedül.Ezért,hogy ezt ők építették még 46 évvel ezelőtt úgy gondolják nekik itt mindent szabad.Ebben a lakásban ahol mi lakunk mindig változnak a lakók,mert egyidő után elmenekülnek.
2020. szept. 27. 12:40
14/20 A kérdező kommentje:
#13 Azon leszek,hogy minél hamarabb összejöjjön a költözés.Itt valószínűleg az a legokosabb döntés.
2020. szept. 27. 13:00
15/20 anonim válasza:
Szerintem meg ha már azt mondod hogy férfi vagy, úgy is kellene viselkedned.
Ezek olyanok mint a kutyák, ugatnak, acsarkodnak, amíg egyszer meg nem fegyelmezed őket. Tisztába kell tenni a falkában az erőviszonyokat. Nem hiszem hogy neked nincs egy vascsöved.
16/20 anonim válasza:
ne, a 15 nem jó tanács. Elmérgesedett a helyzet - na most miért kerüljön börtönbe ezek miatta gennyes alakok miatt? Költözz és kezdj új életet.
17/20 anonim válasza:
15 Inkább ne jelentesse föl magát szerintem
18/20 anonim válasza:
Ne hülyéskedjetek már gyerekek. Komolyan azt mondjátok, hogy az a normális, és az a jó megoldás, ha hagyja magát elüldözni a saját lakásából? Én biztosan felvenném a kesztyűt. Egyébként pedig, mivel arról volt szó, hogy megtámadják, a dolog onnantól jogos önvédelem. Nem azt mondtam, hogy menjen oda és ok nélkül verje össze a csapatot, azt mondtam hogy ha legközelebb vascsővel megtámadják, akkor ne fusson hanem védje meg magát, és tartson egy kis eligazítást a csapatnak hogy kivel szórakozzanak. Ez egyszerű, jogos önvédelem.
19/20 A kérdező kommentje:
#18 Igen de ezzel az a gond,hogy ők meg azt hazudják többen,hogy én támadtam rájuk.
2020. szept. 27. 18:21
20/20 anonim válasza:
Esetleg nem tudsz kamerát felszerelni az ajtóhoz? Vagy legalább a telefonodon a zsebedben kapcsold be a diktafont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!