Elköltöznél egy albérletből az egyik szomszéd miatt?
Figyelt kérdés
Van 2 szomszéd akiket nem csípek, mindkettő nő, és egy hatalmas pillangó (szépen fogalmazva).
Amúgy az albérlet árban is jó meg amúgy is, csak 1,5 szobás.
Szeretnék elköltözni a 2 szomszéd miatt, és arra gondoltam akkor már egy nagyobbat vennénk ki, mert 1-2 év múlva szeretnénk babát.
(páromnak már van egy kisfia, és ha lesz közös gyerek, szeretnénk külön szobába tenni őket)
2013. okt. 18. 20:21
1/5 anonim válasza:
Nem értem mi itt a kérdés, ha amúgy is, ettől függetlenül tervezed, hogy költöztök? :) Egyébként a szomszédaid mitől olyan elviselhetetlenek?
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem mindegy, hogy mondjuk tavasszal költözünk, vagy akkor amikor már biztosan lesz babánk...
Mindkettő megpróbált beleszólni a kapcsolatunkba, a hátam mögött irkáltak a páromnak rólam (persze a párom elmondta), és mindenképp szét akartak szedni minket.
Érdekes módon mindkettőnek sz.r a kapcsolata/házassága.
2013. okt. 18. 21:03
3/5 anonim válasza:
Szerintem mennek a nyögések esténként, ha a hölgyek pillangó mivolta erre akar utalni :) Nálunk gangos a ház és az egész udvar zeng néha az egyik lakó hölgy nagyon hangos örömkiáltásai miatt. Azonkívül, hogy irigyelni lehet az urat, aki éppen dögönyözi hogy ennyire szabados a hölgy, engem legalábbis nem zavar, bezárom az ablakot és csend van. A nagyobb lakás miatt inkább érdemes elköltözni és ha zavaró a szomszéd, akkor egy füst alatt két dolog is megoldható. De mielőtt bevackoltok az új helyre, érdemes próbaidőt kérni, nehogy ott ragadjatok ismét egy nem jó környezetben.
4/5 anonim válasza:
Ja közben olvasom, hogy más szempontból kvák a rossz szomszéd hölgyek :)
5/5 anonim válasza:
Az albérlet vitathatatlan előnye, hogy megőrzöd a mobilitást, és akkor lépsz, amikor a helyzet megkívánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!