Vannak problémás szomszédaitok?
Nem. Gazdag kornyeken elunk, kulturalt, jofej szomszedaink vannak.
Halisten olyan joban vagyunk, hogy at is jarunk egymashoz sutni, meg csak ugy beszelgetni.
4: Átérzem. :)
Én üdülőövezetben bérlek már több mint 3 éve egy kis házat, pici kerttel. De sajnos kb. 1,5 éve a srégen szembe szomszédom mindég épít/flexel/betonkeverőzik meg minden ami zaj és fincsiség. Kb vele egy ideje az ő szembe szomszédja meg tartat egy kutyát amiért hetekig izgultam, hogy mi lesz szerencsétlennel, mert délután elkezdi a panaszkodós sírást és hajnalig nyomja, aztán valamikor egész hétvégén. Variáltam ezerrel, hogy megfigyeltem a dolgot, hogy nem-é tartja úgy az állatot, hogy a szerencsétlen amiatt sír/vonyít, mert be van zárva... (Állatbarát vagyok, először ez motivált) Aztán láttam, hogy a kerítés mellett is így zenél bezárás nélkül, szóval csak szimplán ilyen hisztis típus. :|
Mielőtt rám nyomjatok, hogy én lennék a helikopter, azért azt tisztáznám, hogy szavam sincs az idehallatszó popstrand, meg az Agérdenből jövő esti előadások miatt, ez van, ez ilyen környék, tudtam mielőtt idejöttem volna...
Jah igen, vissza az ezermester szomszédhoz: Az ami miatt gáz, hogy nincs tekintettel, sem hétvégére, sem ünnepnapra, van amikor reggeltől/estéig nyomja. Felépített egy melléképületet, akkor fújtattam egy nagyot, mert végre ha éjszakából jövök haza (munka) mondjuk hétvégén, akkor jó lenne/lett volna pihizni. Hát sajnos nem... Mostanság is épít, csinál valamit :D
Megnéztem a helyi rendeletet és pechem van, mert nincs meghatározva ünnepnap meg hétvége, hanem este X-reggel Y-ig tilos az ilyesmi...
Pech... (Nem csak én fogtam ki ilyen dolgos emberkét, olvastam helyi csoportban van még belőle :D )
Amúgy érdekes ha jól tudom Görögben, ha túrista szezon van, akkor tilos ilyesmit csinálni, jó lenne kicsit másolni tőlük. :)
Két fiatal pár hiszi azt, hogy nekik mindent szabad, és nem kell másokra tekintettel lenniük. A többi szomszéddal szerencsére nincsen gond.
Valamint, a környéken van egy elmeháborodott nő, aki nulla artikulációval, agresszíven, fura hangsúlyozással szitkozódik, teli torokból. Túlzás nélkül naponta hallom, néha 2x is, jó 10 percig alkalmanként, de még sosem értettem egyetlen egy szót sem belőle. Nagyon para, állítólag többször begyűjtötték a rendőrök, mert verekedést okozott, de több (látszólag) nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!