Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit kene tennem?

Mit kene tennem?

Figyelt kérdés

Egy kis faluban elek, 65-70ev koruli a szomszed bacsi. Egyedul el viszont nagyon sok kutyussal a hazban.

Kb 1eve elkezdte azt muvelni hogy a kutyakat porazon tartja (a kertben setaltatja oket porazon!!!)

Es az ablakom mellett (szorosan mellette) maszkal. Hozzatennem hogy nagyon nagy telke van ahhoz hogy az ablakom mellett legyen allandon. Tehat ezt elkezdi hajnal 6kor es ejszakaig setaltatja oket.

Multkor peldaul a kadat takaritottam es bekukucskalt az ablakon... megijedtem es raorditottam. Ez megtortent joparszor miutan atmentem hozza szolni hogy legyszives fejezze be, mivel ez zaklatasnak minosul.

Felhaborodott hogy ilyenekkel gyanitom meg es beszaladt.

Masnap reggel olyanokat kiabalt hogy "Figyeljetek meg megfogunk pusztulni"

Mondanom se kell dili.

Ez azota folytatodik, nem allt meg a dolog. Mar rendor ismerossel is beszeltunk de aztmondta nem tudnak vele mit kezdeni.

Nekem kene elkoltoznom ahhoz hogy nyugodtan eljek..Felhaborito..

2021. aug. 23. 19:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja értem. Hát igen sajnos nagy jogkörük nincs, esetleg jegyzőnek lehetne szólni, hogy ez van, bejelentés és neki ki kellene vizsgálni az ügyet.
2021. aug. 23. 22:10
 12/13 anonim ***** válasza:
A bácsi nagyon egyedül érzi magát. Valószínű, hogy a kutyák pórázon való tartása is arra irányul, hogy legalább őket el ne veszítse. A házad mellett is lehet hogy azért sétálgat, mert szeretne valakivel pár szót váltani. Egyedül van 20 éve. Értem, hogy nem a legjobb módját választja annak, hogy szeretne egy kis társaságot, de biztoscörülne, ha valaki kicsit beszélgetne vele néha. Ha van a városban nyugdíjas klub, vagy ilyesmi, akkor említsd meg neki.
2021. aug. 24. 10:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Írj a rendőrségre, jelentsd fel névtelenül állatkínzásért!
2021. aug. 24. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!