Kiskoru elhet egyedul? Mit kellene tennem, ha tudomasom van rola?
Szoval most koltoztunk nemreg ide. Szemben egy 15-16 ev koru srac egyedul el. Az anyja nem birt vele allitolag, elkoltozott.( mivel nekiment az anyjanak)Szeptemberben kezdi a 7.osztalyt...
Tragedia a viselkedese, roncsokat hoz ide, rendszam nelkul, jogsi nelkul vezet a kornyeken. Valaki meg fog halni, ha ez igy megy...
Sokszor lett neki szolva, anyjanak is. Allitolag intezetbe mar volt,rendorok is tudnak rola allitolag. ( ezeket egy szomszedtol tudom) de azt latom, hogy nap kint nap vezet,es iszonyatosan hangos, sokszor egesz nap a kertbe szorakozik az autoval.
Hogy lehet hogy senki nem tesz semmit? Te mit tennel?
En szoltam mar neki,de nem sok ertelme volt. Anyja apja nem torodik vele.
Igy mar mas. Mert egyebkent ismertem olyan tinit, aki jobban jart, hogy nem a bohem elvalt szulei jojoztak vele, hanem egyedul elt. Par evig volt illegalis a dolog. Normalis felnott lett belole.
De igy mas a sztori fekvese. De en megsem azert jelentenem, mert gondviselo nelkul lakik, hanem a viselt dolgai miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!