Mit kene tennem?
Egy kis faluban elek, 65-70ev koruli a szomszed bacsi. Egyedul el viszont nagyon sok kutyussal a hazban.
Kb 1eve elkezdte azt muvelni hogy a kutyakat porazon tartja (a kertben setaltatja oket porazon!!!)
Es az ablakom mellett (szorosan mellette) maszkal. Hozzatennem hogy nagyon nagy telke van ahhoz hogy az ablakom mellett legyen allandon. Tehat ezt elkezdi hajnal 6kor es ejszakaig setaltatja oket.
Multkor peldaul a kadat takaritottam es bekukucskalt az ablakon... megijedtem es raorditottam. Ez megtortent joparszor miutan atmentem hozza szolni hogy legyszives fejezze be, mivel ez zaklatasnak minosul.
Felhaborodott hogy ilyenekkel gyanitom meg es beszaladt.
Masnap reggel olyanokat kiabalt hogy "Figyeljetek meg megfogunk pusztulni"
Mondanom se kell dili.
Ez azota folytatodik, nem allt meg a dolog. Mar rendor ismerossel is beszeltunk de aztmondta nem tudnak vele mit kezdeni.
Nekem kene elkoltoznom ahhoz hogy nyugodtan eljek..Felhaborito..
Az a problema hogy Csaladi haz, kozel all a szivemhez ezert nem szivesen koltoznek el.
De ha sulyosboddik a helyzet akkor muszaj lesz
Senkije nincs.
20ève 1 rokona sem jött meglàtogatni őt, se baràt se ismerős.
Màr volt olyan szemèly aki próbàlta a gyàmsàgot/illetve az otthonba helyezèsèt
De nem sikerült
Ahogy èszreveszem csak azzal vam gond hogy (Udvarban!!!) Póràzon sètàltatja őket. Elkerìtett udvaron.. ès bent is megkötve vannak.
Ezèrt is szóltam màr. Kijöttek nem nyitott nekik ajtót ezt megcsinàltàk 2-3x ennyi volt a foglalkozàs a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!