Csengerre költözni?
Figyelt kérdés
A barátnőm itt tanul egyetemen pesten , a szulei oda valok.
Most hogy emiatt a covid miatt lehet megint online oktatas lesz , teljesen felesleges fizetni az alberletet. A szulei mondtak hogy nyugodtan menjunk le oda 1 ideig lakni. Emeletes haz a felso szint lenne a mienk.
En pizza futarkent dolgozok , igy nem esne nehezemre otthagyni.
Tenyleg annyira gaz ott az elet? Vmi melot csak talalnek.
Kb 2x voltam ott , altalaban ha talalkoztunk a szulei jottek. Nekem igy ennyibol nem tunt olyan putri helynek azert. Vkinek esetleg tapasztalat?
Nyilvan meg atbeszeljuk , meg nem jovo heten mennenk. Esetleg ha vkinek van 1 jo meglatasa , velemenye , ne tartsa magaban ;)
2021. aug. 12. 21:03
1/2 anonim válasza:
Csenger egyáltalán nem putri, mint ahogy sokan vélik. Viszont a meló kérdéses :/ Bár városról van szó, így hátha összejön valami, akár ugyanúgy futárkodás. Én a helyedben élnék a lehetőséggel, mennék.
2/2 anonim válasza:
Na mesélj, mi lett azóta! Költöztetek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!