Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Fontos hogy legyen függöny az...

Fontos hogy legyen függöny az ablakon,vagy nem baj ha belátnak a szomszédok a szobámba?

Figyelt kérdés
Emeletes házban lakom,a szobám ablakán a kinti folyosóra néz,ahol a szomszédok mászkálnak.Szoktak is befelé nézni az ablakokon,egyikük meg is jegyezte egyszer milyen rendetlenség van a szobámban.Este ha ég a villany főleg látnak mindent.Azóta már egyébként rendet raktam a szobámban.De függönyöm még mindig nincs.Nemrég költöztem amúgy ide.Ne foglalkozzak vele hogy nincs függönyöm?A szomszédokkal se foglalkozzak hogy néznek be a szobámba ha elmennek a folyosón?30/F

2021. aug. 5. 14:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Vancouverben mindenhol függöny nélküli padlótól plafonig tartó ablakok vannak, mégis élnek. Szóval ha téged nem zavar, akkor csak nyugodtan. Én se szeretem a függönyt. A rolót mégúgy se. De néha jó, ha kicsit privátabb, így függöny van. Azt írod zavar, ha látnak, akkor függöny legyen.
2021. aug. 5. 14:58
 22/27 csonka vivien válasza:
87%

én nem tudom,hogy te hogy vagy az én véleményemmel,de én inkább függönyt tennék,mind,hogy a szomszédok lássák aut,hogy mit csinálsz.

ha most pl. a barátnőddel valamit akarsz csinálni,azt a szomszédok azt lássák vagy nem?

2021. aug. 5. 15:18
 23/27 A kérdező kommentje:
22 ha mondjuk csókolóznék a barátnőmmel,ami nincs a szobában azt igen,látnák a szomszédok.Még le is tudnák fényképezni.
2021. aug. 5. 15:42
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Ingyen is szoktak karnist hirdetni, vagy 2000 ft-okért marketplacen.

Függöny se olyan drága, max méterárú boltbol veszel anyagot és azt teszed fel.

2021. aug. 5. 15:44
 25/27 A kérdező kommentje:
24 van karnisom függönycsipesz is van rajta.
2021. aug. 5. 15:46
 26/27 anonim ***** válasza:
78%
30 évesen hogy lehetsz akkora csóró, hogy egy szaros függönyön is spórolsz? :D
2021. aug. 5. 16:10
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szexuális fétis a kérdező részéről. Nyilvánvalóan azt élvezi, hogy belátnak, megleshetik, mutogathatja magát. Mert amúgy ki az idióta aki mások előtt, szinte az utcán akarná élni az életét ?
2021. aug. 5. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!