Az ázsiaiak miért nem használnak függönyt?
Nem hallottam még ilyenről egyik ázsiai nemzetről sem, de kicsit specifikálhatnád, hogy kikre gondolsz? Volt indiai ismerősöm, náluk volt függöny.
Akármelyik ázsiai Youtubeost nézem (kínai, japán és koreai) náluk is van, amikor magyar/angol Youtubeosok mennek hotelbe, azokban is van függöny, szóval nem tudom, hogy hol nem lehet? :D
Svajcban is van fuggony...
Szerintem az illeto egyvalakinel latta hallotta ezt, es van annyira infantilis, hogy azt gondolja akkor ez MINDENKIRE igaz. :) aranyos mindenesetre. Kifejezetten aranyos..
Hát én pl. New Yorkban ahol laktam, sehol sem volt függöny, bármikor végig néztem ahogy a szomszéd asszony fürdik stb.
Trondheimben (Norvégia) sem volt sem a mi, sem a szemben lévő házon függöny, de senkit nem zavart és nem csinált belőle ügyet. És Szingapúrban a hotelszobában is csak sötétítő függöny volt, más nem.
#3:
Figyelj, öreg, hiába nullázol le, nézz utána, majdnem minden weboldalon azt írják, hogy Svájcban 95%-ban nem szokás a függöny.
németben is luxus a függöny😅
Engem kiráz a hideg a tudattol h este eg a villany a lakasban,
es barki belát😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!