Debrecen miért van ennyire lepukkanva a szűk belváros és a Nagyerdőn kívül lényegében mindenütt?
Figyelt kérdés
Ez lenne a fidesz fővárosa?2021. júl. 31. 23:41
1/6 anonim válasza:
Szerencsére csak egyszer jártam arra, akkor is csak pár órára. Nem tett rám mély benyomást.
2/6 anonim válasza:
Mibajod?
Debreceni vagyok, és már nem azért, de egyáltalán nincs lepukkanva. Tény, vannak rosszabb helyek, pl nagyállomás, de túlzás hogy lepukkant, mert sok szép hely van :)
3/6 anonim válasza:
Hát én is debreceni vagyok és egyetértek a kérdezővel. Ez egy csöves város, remélem, minél hamarabb el tudok költözni innen.
4/6 A kérdező kommentje:
2-es légyszi sorold ezeket a szép helyeket, ahol a lepukkanás nem érhető tetten.
2021. aug. 1. 00:29
5/6 anonim válasza:
Mi ez a Debrecen gyűlölet nálad? Hány kérdést teszel még fel erről?
6/6 anonim válasza:
Sajnos az egész országra jellemző ez az általános lepukkantság. A belvárosi részeket uniós pénzből kipofozzák úgy-ahogy, de egyébként mindenhol gazos és repedezett járdák, kátyús utak, omló vakolatok, rendezetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!