A postás ha más levelet dobja be hozzám mit lehet tenni?
Én csak fel szoktam tenni a postaládák tetejére a téves levelet. Anyumnál is van olyan név, amit rendszeresen látok, az illető már nem is lakik ott (nem ismerem, de ezek alapján nyilván)
Nem teszünk semmit, a címváltást neki kell intéznie.
Kérdező ezt jelentened kéne a központi postának hogy az alkalmazottuk direkt másnak dobja be más levelét ergo alkalmatlan a munkakorere mert ovodas.
Amugy fogod a levelet és beviszed a postára hogy hozzad dobtak be de nem a te leveled de az illeto mar reg elkoltozott ergo a postanak kezbesites hianyaban vissza kell kuldenie. Vagy ha ismered az illetot akkor jelezd neki hogy hova kuldjed. Ja es mellesleg jelezheted is a postan, hogy nem vagy postas es ne veled vegeztessek az ostoba alkalmazottuk kontar munkajat amit direkt csinalt igy kellemetlenseget okozva neked ezzel. Mellesleg teged illetne az a munkadij arra a kezbesitesre ha az 50 ft az 50 ft.
Ne hagyd szo nelkul mert legkozelebb a te leveled dobja be masnak. Szamla, szerelmes level stb ezek mind valhatnak kellemetlen helyzette es rendorsegi üggye, ha az illeto elkezd teged zaklatni vagy a johiszemu masikat aki tenylegesen neked irt volna egy arckepet mellekelve is a levelbe amin az illeto minden ferfi vagy no álma nem annak aki majd valszol neki ha netalantan nem volt olyan becsuletes az illeto mint te hogy jelzed hogy az nem a te leveled es a te nevedben irogat majd jelezve hogy bocs megvaltozott a cimem es nevet valtoztattam mert nrm tetszett ja es kuldom a kepet is bar ez annyira valoszerutlen de soha nem lehet tudni mert sajna vannak olyanok akik siman bekajaljak. Egy extrovertaltnak feltunik hogy nem valaszolt a masik egy intro meg azt gondolja, hogy ennyi volt. De ez egy kisarkitott groteszk pelda es ilyenrol meg nem olvastam sehol. De nem is gondolna az ember milyen galibak lehetnek ilyenbol plane ha valamilyen fontos level amit mar nagyon vart a masik. Egy felveteli vagy egy palyazati level vagy egy nobel dijrol valo ertesites es stb es stb.
#7 nyugi Karen mielőtt bemész ordibálni a postára ostobazni a dolgozókat legalább egyszer próbáld meg áthúzni a címet és visszadobni egy utcai postaládába ahogy ezt a világ összes pontján szokás...
Meg mi az, hogy direkt csinált kellemetlenséget te nagyokos? A címet helyesen kézbesitette, lehet a te postasod a faluban mindenkit ismer de az én albérletembe kb 30-an megfordúltak az elmúlt pár évben és jön mindenféle levél... Jó, hogy nem ismeri az összeset a postás név szerint én pl csak egyszer láttam, és nem tudja a nevemet. Ez egy példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!